Sider

31.01.2015

Drikk mer vann!

Photos: ladybird
Vi hører det hele tiden - man skal drikke mer vann! Men det er jammen ikke så enkelt spør du meg. For det første så er jeg svært sjelden tørst, jeg er heller ikke typen som får vondt i hodet hvis jeg drikker lite - så det sier seg selv at det ikke alltid er så lett å huske å drikke vann. Men jeg har tre tips som gjør at jeg blir flinkere til å huske å drikke vann, hver eneste dag. Det første er å ha med med bkr flasken min på jobb, den står oppfylt med kaldt vann på skrivebordet hele dagen og minner meg på å drikke. Tips to er å helle opp en mugge med vann når du kommer hjem, og den skal drikkes opp minst en gang per dag. Det tredje trikset er å smaksette vannet med litt frukt, grønnsaker og urter. Akkurat nå går det veldig mye i sitronvann, gjerne med litt agurk eller mynte. Og MASSE isbiter!

30.01.2015

Rudolp Care Acai Hand Cream

Photos: ladybird
Håndkrem er forbruksvare, spesielt på denne tiden av året. Jeg har to kriterier til håndkrem, den må ha en lett konsistens som trekker raskt inn og den må ikke lukte for sterkt. Jeg har nemlig ikke tålmodighet til å vente på at en fet håndkrem skal trekke inn i huden. Og jeg klarer heller ikke håndprodukter som lukter sterkt, noe veldig mange håndkremer gjør. Derfor er denne perfekt - den er lett i konsistensen og trekker raskr inn uten å etterlate hendene klissete, og den lukter bare diskret og deilig slik som de aller fleste produktene fra Rudolp Care gjør. Akkurat slik jeg liker håndkremen min!
Den er litt stiv i pris, men jeg synes den er verdt det. Du kan blant annet kjøpe den på Gimle Parfymeri.

29.01.2015

Up for testing: Clarisonic Aria

Clarisonic Aria produktet er sponset
Photos: ladybird
Jeg elsker hudpleie og kosmetikk, og jeg synes det er utrolig gøy å teste nye produkter. Clarisonic sine børster har lenge vært på listen over produkter jeg her hatt lyst til å teste. Så da jeg fikk tilbudet om å få tilsendt en Clarisonic Aria og teste denne, så var jeg ganske kjapp på å svare ja. Vanligvis så tester ikke jeg produkter mot å få de, det er ikke bare å sende meg produkter så havner de her. Jeg vil veldig gjerne gå god for de produktene som havner på bloggen og det er derfor viktig for meg at dere som lesere forstår at de som produktene som havner på bloggen, det er produkter jeg virkelig liker, uavhengig av om de er sponset eller ikke. Nå og da gjør jeg betalte samarbeid, og da er jeg alltid veldig klar på en ting ovenfor de jeg samarbeider med, et samarbeid utelukker ikke min ærlige mening - man får ikke kjøpt god omtale her på bloggen.

Nok om det - nå over til det jeg tror både der, og jeg synes er det morsomste - å bli kjent med nye produkter! Denne har jeg nå testet i et par døgn, og det er jo altfor kort tid til å si noe om hvordan den er, derfor tester jeg i vei og kommer tilbake med en ordentlig omtale om noen uker, litt avhengig av når jeg føler den har fått testet seg skikkelig. Det sies at denne skal rengjøre huden 6 ganger bedre enn ved en vanlig rens av huden, og at huden skal bli både renere, klarere og at porer og at den skal hjelpe mot både urenheter og store porer. Nå gjelder det bare å se om den holder hva den lover!

Har du noen spørsmål angående Clarisonic sine børster? Kom gjerne med de her, så skal jeg prøve å svare på de alle underveis eller i den store omtale.

28.01.2015

Pin og bli inspirert!


For noen dager siden så lurte det ene tantebarnet mitt på om jeg kunne foreslå en side hun kunne finne inspirasjon til å kle seg fint. Det er slike oppgaver som tante liker, så jeg satte i gang og lagde en inpirasjonsmappe på Pinterest som bare hun og jeg kan se. Hvis du har lyst til å se alle de åpne mappene mine for inspirasjon både på hjemmefronten, mote-, skjønnhet, trening og mat - blant annet. Ja, da kan du klikke deg inn på min Pinterest her.

26.01.2015

Den lille sorte - et realt kupp


Jeg elsker kjoler med en liten holkerm, det gir litt bredde på skulderpartiet og garantert timeglassfigur. Da jeg så dette bildet inne på Karla's Closet så kom jeg på denne kjolen som jeg hadde sett på H&M sine nettsider nylig. Et kupp spør du meg.

25.01.2015

Søndagssyssel - rens av make-up børster

Photos: Brebeauty, pinterest
Jeg har noen faste søndagsrutiner, rens av make-up børstene mine og litt ekstra tid til pleie av huden. I og for seg så er jo det å rense make-up børstene sine god hudpleie, siden det bygger seg opp mye produktrester og bakterier i møkkete børster - noe som selvfølgelig ikke er så bra for huden. 

Hver søndag vasker jeg derfor børstene mine i mild såpe/shampoo og lunkent vann. Jeg legger deretter børstene på et håndkle, ikke la de stå å tørke, da kan vannet løse opp limet i festet på børstene og børstene får kortere levetid. Jeg lover deg, det føles så mye bedre å starte uke med rene børster.

Og hvis du er i humøret til en liten rydding i baderommsskapet, bruk noen glass etter nedbrente duftlys og organiser. Supre til både q-tips, make-up børster, hårstrikker og annet småtteri - også ser det fint ut!

Sienna


Jeg digger denne dama jeg! Denne lill snutten bør sees. Og hvor lenge har hun hatt den klippen? Såååå fint!

(Og legg merke til det fantastiske Damien Hirst kunstverket hun har på veggen!! LOVE it.)

22.01.2015

220115 - Elli Dress

Photo: ladybirdsnest instagram
Det er flere av dere som har etterspurt et bilde av denne kjolen på kroppen. Jeg har jo tidligere postet bilder av den både her og på instagram, men først nå har jeg knipset et bilde av den på. Jeg bare elsker House of Dagmar sine kjoler! De er så utrolig flatterende på mange kvinnekropper. 
Elli Dress fra House of Dagmar - absolutt en garderobefavoritt!

21.01.2015

Denim Do's


Jeg tror det her skjer hver eneste vår - jeg blir veldig lysten på denim! I denne videosnutten fra Net a Porter så styles denim på lit nye måter, og med litt nye siluetter. Jeg elsker de quirky skjørte- og kjolelengdene, flare'n i buksene vi får se og ikke minst jumpsuiten. Dette kopierer jeg gladelig!

20.01.2015

200115 - en variant av jeans og strikkk

Photo: ladybirdsnest instagram
Dette er ikke den mest inspirerende måneden når det kommer til hva man skal kle seg i. I dag prøvde jeg å komme meg ut av den daglige fella med jeans og strikk, og valgte en annen variant av...jeans og strikk.

Strikkeskjørt/House of Dagmar, jakke/Inwear, jeansskjorte/Zara

19.01.2015

H&M Home på badet

Photos: H&M Home
Fra tid til annen bytter jeg ut håndklær og sengetøy. Da er Missoni og H&M Home to favoritter! Sjekk ut håndklærne til H&M Home denne våren, delikate farger og mønster som er superfine å mikse - og gode priser!

16.01.2015

Love the lob

Photo: H&M
Da jeg så bildene fra H&M sin vårkolleksjon så var det en ting jeg falt pladask for - håret til modellen. En rufsete lob. En perfekt lob.

15.01.2015

Office Chic

Photos: Luxury Shoppers, On The Streets, The Sartorialist, Glamour, pinterest
Jeg har sansen for damer i en litt formell kontorstil. Det er så classy og elegant. Og på mange måter ganske langt unna min egne avslappede stil. Jeg kan nok snuse på denne stilen fra tid til annen, men det blir med et antrekk her og der. Kanskje jeg burdre prøve å snike inn litt mer av det formelle i garderoben denne våren, det er jo veldig hyggelig å se mennesker som kler seg litt opp i hverdagen.

14.01.2015

C-vitamin sjokk


For et par dager siden så tok influensaen meg og det var rett under dyna. Siden mannen lå syk hele forrige uke, så har det blitt en del juicer og smotthies den siste tiden - vitaminsjokk hver dag! I uken som gikk så gikk det mye i appelsiner, og spesielt blodappelsiner. Nå trenger jeg litt avveksling og gikk for en en fersk juice med masse kiwi og litt epler. Veldig frisk og proppet med c-vitaminer.

13.01.2015

Denim Overalls


Photos: Net a Porter, Carolines Mode, Song of Style, Love is Bling
Snekkerbukser og flare er to ting jeg har lagt min elsk på denne sesongen. Og veldig gjerne i kombinasjon. Det er ikke alltid den enkleste kombinasjonen å komme unna med, det krever som regel noen heftige hæler...men det er så fint!

Jeg fant to fine på Net a Porter, fra Stella McCartney og Made in Heaven.

11.01.2015

DIY: Honning og spirulina maske

Photos: ladybird
Jeg prøver å sette av litt tid hver søndag til egenpleie, der jeg bruker litt ekstra tid på huden ved å legge noen masker. I dag prøvde jeg ut en hjemmelaget maske av spirulina og honning. Spirulina har jeg jo brukt en del i grønne shaker og smoothie, men aldri på huden. Jeg blandet 1/2-1 teskje spirulinapulver med et par teskjeer honning, rørte blandingen godt sammen og penslet på huden. Lot det virke i cirka 20 min, før jeg vasket av med varmt vann og en klut. 

Honning skal virke fuktgivende og ha betennelsesdempende effekt, mens spirulina skal virke rensende. En ting er ihvertfall sikkert, huden ble veldig myk og deilig etter denne masken! Vel verdt å teste ut hvis du har en krukke med spirulina i skapet.

10.01.2015

Treningsmotivasjon


Nytt treningstøy er alltid motiverende! Nå kan det lønne seg  klikke seg innom Net a Sporter, masse fresht treningstøy til reduserte priser. Et lite spark i rumpa til å komme godt i gang på nyåret.

09.01.2015

Fuktig fredag

Photos: ladybirdsnest på instagram
Dere som følger meg på instagram så kanskje at jeg nettopp delte dette bildet. I dag blir det en fuktig fredag på meg, men ikke av det festligste slaget. Her er det sofakrok, fuktighetsmaske og film som gjelder. Denne fuktighetsmasken var i mange år min absolutte favoritt. For en liten stund siden endret Decléor formulaen til oljebasert. Den er dessverre ikke god som den var, men den er slettes ikke dårlig. Mens jeg leter etter en ny favoritt, gjerne en som kan soves med, så duger denne veldig fint. 

Har du en fuktighetsmaske du elsker og vil tipe om? Da blir jeg veldig glad.

06.01.2015

060115


Uggent vær ute i dag. Da er det deilig med en deilig kashmirgenser. Kombinert med mitt nyeste favorittskjørt fra Dagmar. Elsker en lengden der, rett under kneet.

Genser/H&M Man, skjørt/House of Dagmar, srømpebukser/Calvin Klein (de beste!)

05.01.2015

Work Hard & Be Kind

Photos: Emmas.blogg.se, April and May Studio, Garance Dore, DecorDots, Dimaine Hime, Maison Boheme
Det er første mandag i det nye året og det betyr at de aller fleste er tilbake på jobb. Hva er vel bedre enn å starte året på ny frisk, med ny inspirasjon og nytt mot. Her er noen inspirasjonsbilder fra min ene pinterest mappe, inspirasjon til hjemmekontor og kontor.

03.01.2015

Flowers in the hair...


Det er kanskje ikke helt sesongen for blomster i håret, men jeg skal memorere denne fisyren til sommeren nærmer seg. Og hva med makeupen da? Det der er en perfekt look spør du meg!

02.01.2015

Arlette Skirt

Photos: ladybird
Jeg har ingen planer om å handle så mye på salget. Men dette skjørtet fra Dagmar har jeg hatt et godt øye til helt siden jeg så det på innkjøp i København i februar i fjor. Ettersittende, fiffig lengde og rå detaljer. Like fint til en enkel tee, som en denimskjorte eller oversized gra strikkegenser. Fra House of Dagmar.