Sider

12.01.2010

Siste sjanse..


Photo: ladybird
Torsdag kårer jeg en vinner av den herlige mintfargede neglelakken. Du har fortsatt mulighet til å stikke av med denne. Ta en titt på dette innlegget om det hele har gått deg hus forbi.
You can still win this luuuuvly mintcolored nail polish. I'll pick a winner thursday. Read more about how in this post.

5 kommentarer :

Tulipe Noir sa...

Jeg kan jo starte med å si: At bloggen din skiller seg markant ut fra andre "moteblogger" (du går dine egne veier, samtidig som du som moteblogger er godt oppdatert på hva som rører seg), koselig (du har begge beina plantet på bakken og prøver ikke å utgi deg for noe annet enn det du er. Koselig med små hverdagslige kafebesøk og makroner!) og til sist vil jeg si at du er god på å skape en fin atmosfære på bloggen din. Nøye utvalgte bilder fra det siste og det nyeste møter det hverdagslige og hyggelige. Du er ikke pretentiøs og bloggen din er et sted man vender tilbake til. Og tilbake til.

Nå skal det sies at jeg brøt regelen om tre ord om bloggen din og at jeg svarte på det jeg skulle på feil sted: Men vet du hvorfor det? Jeg vil ikke vinne neglelakk, jeg har nok, jeg ville benytte anledningen til å fortelle deg hva jeg synes. For slikt kan man fort bli litt dårlig på, selv når det er noe man liker veldig, veldig godt.

Silje sa...

Ja, den ringen er helt heaven:) Og, Den lipglossen så fantastisk ut!:)

Ladybird sa...

Kjære søte vakre Tulipe Noir, du må da være en av de største gledesprederne som finnes :) Hvert ord skal jeg hjemme i et lite bloggerhjerte ;)

Silje: Gjett om jeg fikk lyst pp denb ringen a ;)

Marte sa...

Er det "for audrey"? :) Har den..er superfin :) Bra premie!

Ladybird sa...

Marte: Jaaaaa, det er den vettu! Fantastisk fin ;)