Sider

17.01.2010

I am blessed


Denne finfine medaljongen fra Dyrberg Kern er blitt min. Jeg synes oppriktig talt jeg er veldig heldig som lever så godt som jeg gjør, i et godt land, med en fin familie, mange gode venner, en flott kjæreste. jeg har tak over hodet og mat nok til å spise meg mett hver dag. Derfor synes jeg det er en selvfølge å bidra til at andre kan få det litt bedre. Støtt ofrene for katastrofen på Haiti. Gjør det nå!
I got myself this medallion from Dyrberg Kern. I am blessed. I truly am. I live a great life and that is why I think it is so important to help someone who needs it. Right now I choose to support the people og haiti, needing it the most at the moment. Show your support as well!

8 kommentarer :

Dreamgirl sa...

Støtter man Haiti ved å kjøpe denne medaljongen? Og hvor kjøper man den?

Ladybird sa...

Ellinor: jeg var nok litt utydelig i teksten. Denne medaljongen har egentlig ingenting med katastrofen å gjøre, men den får meg til å tenke på hvor heldige vi er og at vi alle bør bidra når det skjer slike ting.

Så derfor oppfordrer jeg deg til å støtte en eller annen organisasjon som støtter ofrene etter katastrofen på haiti. Jeg valgte å støtte Røde Kors og Leger uten grenser :)

Anemone sa...

Kjempefin medaljong! Er det eit smykke, eller har pelsen noko med saken å gjere?:)

Ladybird sa...

Anemone: det er et anheng, juksepelsen er bare bakgrunn for øyeblikket ;) Er den ikke søt, elsker min nye lille medaljong ;)

Marte sa...

Den serien har jeg også sett på.. flere stilige :) Lucky you søta!

Ladybird sa...

Marte: De er så fine :) Jeg har tenkt på den helt siden jeg så den på Polhem sitt showroom for leeenge siden..og nå er den ene min ;)

Anonym sa...

Hvor i Oslo får man kjøpt Dyrberg/Kern?

Ladybird sa...

Anonym: det kan man få kjøpt ganske mange plasser. jeg ville kontakter Dyrberg/Kern direkte, så har de alle utsalgstedene. De selger Dyrberg/kern blant annet på Steen og Strøm :)