Sider

25.11.2009

Se min kjole...


Photo: ladybird
Se min kjole...jeg elsker den! Maxilengder er min favoritt, og denne er bare herlig i all sin enkelhet. Takk  igjen Zara, dere har servert flere godbiter i det siste.
Maxi. I love that lenght. i love my new dress. So simple. So chic. So me. I absolutely love it. Thank you Zara for this little piece of heavenly dressing.

10 kommentarer :

Lisa sa...

Den var fantastisk!

THE SHOWMANSHIP sa...

kjolen er fantastisk fin! var innom Zara i dag men fant ingenting.

Gratulerer med nominasjon til Costume Awards 2010! Lykke til!

x Ingrid

Lise sa...

Se der ja! Enda et blinkskudd;) skal prøve å legge ut no:) glemmer å ta bilde av meg selv nå for tiden;)

The Fashion Economist sa...

Elegant siluett! Skikkelig Lauren Hutton-aktig, eller Calvin Klein. Du kledde den godt:)

Flit About sa...

AHHHH-MAZING!!

Anonym sa...

Kan ikke du fortelle litt om hvorfor du er i Riga og hva du jobber med? Liker bloggen og er fast leser, men føler for litt mer dybde på deg?? :)

Hanne

Trine sa...

Så flott! Grattis med ny kjole.
Gleder meg til å se hvordan du styler den <3

Ladybird sa...

Lisa: Takk, jeg elsker virkelig alt med den. Lengden, at den er strikket, at den sitter ordentlig etter...

The SHOWMANSHIP: takk vakre Ingrid med den fantastiske rosa lebestiften! Den skal jeg sjekke ut når jeg kommer til en MAC butikk igjen ;)

Det er noen riktig fine bloggere som er nominert, så det er morsomt å være en del av det :)

Lita: Gjør det, gjør det ;)

The Fashion Economist: jeg elsker de lange slanke siluettene. Evigvarende eleganse. Og jeg liker at den har lange ermer og er strikket, det gjør den cool ;)

Flit-About: me loves ;)

Hanne: Det er med vilje jeg holder tilbake en del perosnlig informasjon, jeg føler at bloggen handler om en liten del av meg et interessefelt. Derfor legger jegikke ut heøfigur og faceshoots som mange andre, da jeg ikke føler det er relevant. Jeg kommer nok neppe til å lage noe innlegg på hvorfor jeg reiser så mye, men jeg svarer som regel de som spør. Jeg har en jobb som tillater meg mye reising, pluss at jeg elsker å reise på fritiden. det faktum at jeg har både kjæreste og flere venner i utlandet gjør at det blir lit ekstra mye reising ;)

Jeg jobber med mote, i en kjede. jeg jobber på hovedkontoret med konseptet ig imaget til brandet. Trives stort og har en spennende og utfordrende jobb :)

Så jeg kommer nok til å holde mye av mitt privatliv borte bra bloggen fortsatt, men nå og da deler jeg så hverdagslige trivielle ting med dere. Mest av alt blir dette en blogg som omhandler noen av mine interessefelt, og ikke en altfor privat utlevering. Det kan dere finne så mange andre steder ;) Men jeg svarer gjerne på spørsmål både i kommentarer og på mail :)

Takk for at du følger bloggen, håper jeg kan fortsette å inspirere deg Hanne :)

Trine: Denne skal du nok få se mer av, både til hverdag og fest, for å bruke den klisjeen ;)

The Fashion Economist sa...

Bra kommentert, Ladybird. Selv er jeg samme oppfatning. Blogging er gøy, men å utlevere hele seg trenger ikke nødvendigvis å være en del av det. Og faktisk er det en av grunnene til at nettopp din blogg er så bra! Så keep up the good work, sista'!

Ladybird sa...

The Fashion Economist: ha ha ha...sånn bortsett fra at jeg har fått dysleksi? ;) Nei, dårlig tid og blogging hører ikke alltid sammen, ihvertfall ikke når det gjelder skriveleifer. Og hvis jeg i tillegg kommenterer fra iPoden, noe som var tilfelle her...ja da kan man begynne å lure på hvor jeg lærte norsken min ;) Men bra du skjønte hva jeg skulle frem til :) Jeg tror du kjenner igjen den greia der ganske godt, siden du også holder igjen en del på privaten på bloggen din ;) Det er utrolig hyggelig å høre at dere setter pris på den ihvertfall, uten at jeg må utlever alt hva jeg er, for det kommer ikke til å skje ;)