Sider

01.11.2009

The Sartorialist - The Book






Photos: ladybird
Jeg har en tendens til å dra med meg kjæresten inn i favorittbokhandlene mine og tilbringe tid der blant alle de fine bøkene. Noe jeg også gjorde i helgen. Boken til Scott Schuman ble med meg hjem. En bok alle moteinteresserte jenter og gutter burde ha i bokhylla. Jeg har allerede funnet igjen mange av yndlingsbildene mine fra bloggen hans i boka. Veldig inspirerende og fin å ha liggende de dagene man har null inspirasjon.
This weekend I got myself Scott Schumans book. I love the collection of photos he have put together. I wish I could see the world through his eyes sometimes, not just through his blog or book, but following his every step. Such a inspiration.

10 kommentarer :

Anonym sa...

Får man kjøpt denne boken på "en vanlig" bokandler?

Anonym sa...

Hei, kjøpte du boken i Oslo? I så fall hvilken bokhandel :)

Anonym sa...

jeg har også denne boka:):) Det er greit med post-its, så finner man fort fram til yndlingsbilde;) Til anonyme: den kan kjøpes på ark og tanum, sikkert flere også, men jeg har sett den i disse butikkene.

Ladybird sa...

Anonym: Jeg kjøpte den på den bokhandelen like ved universitetet nede i sentrum av Oslo, nå står det helt stille på hva den heter...men tipper de har den på Tanum; ark og de fleste større bokhandler. har de en egen "motehylle" så tar de nok inn denne ;)

Anonym: lurt tips, nå skal jeg klistre inn post its ;)

jeanette sa...

ooh.. jeg venter på den i posten i dette øyeblikk =)

Ladybird sa...

Gled deg Jeanette ;)

Tessi sa...

Oi! Denne så kjekk ut:)

Ladybird sa...

Tessi: den er veldig inspirerende :) Sett den opp på julegaveønskelista ;)

susi sa...

Den skal jeg ha meg! Gleeder meg maks!

Ladybird sa...

Susi; den må du ha ;)