Sider

09.11.2009

It's a banana bunker!


Photo: Ladybird
Haah...denne lille grønne saken er altså en banana bunker, et eget etui for bananer. Nå vil mine bananaer holde seg mye freshere når de ligger i veska eller treningsbagen. Jippi!
It is a banana bunker. Could you imagine? Now my bananas will stay fresh when I bring them in my handbag or gymbag. Cool!

10 kommentarer :

Anonym sa...

Haha!! Det ser jo ut som det kunne vært mye annet ved første øyekast, med den var jo utvilsomt nyttig. Ikke noe særlig med moset banan i baggen. Hvor får man så tak i en sådan? :)

*SNYdesign sa...

Uff, ja, jeg hadde nok blitt litt mobba om jeg kom på jobb med den i veska;)Men smart ja:)

Anonym sa...

very practical, but to be honest... it totally looks like a dildo :-)

wenche sa...

åååååh hehehe lurt :)

Cathrine sa...

den var rett og slett uber stygg:) nesten på grensen til ufyselig:) hehe.. Det ligner aldeles ikke på et bananetui!.. Kast den!:)

Ladybird sa...

Anonym: Ha ha ha...det var ikke noe jeg trodde jeg trengte, men vettu hva...jeg har blitt fort vant til å ha den. Bananene mine holder seg mye finere ;)

*snydesign: Det resulterte i latterutbrudd på jobbdamene, men det skjønner jeg godt. hadde rimelig mye moro med den da jeg fikk den og ;)

Jules: ha ha ha...sure is practacal, but yepp...it looks like a sextoy. My daddy tought it looked like a vibrator ;)

wenche: og artig ;)

Cathrine: ha ha ha...så fin på det du skulle være da ;)

Anonym sa...

Nymotens tupperware-party! ;)

Kine sa...

har en slik jeg også, men den ser litt mindre misstenksom ut enn din..greide ikke å se at dette var en bananholder gitt;)

Liss sa...

Hehe, den ligner mistenkelig på en dildo, ja.. =) Men hvor har du egentlig kjøpt den? Er jo kjempe SMART med en slik; dildo look alike, eller ikke! :D Kunne absolutt ha trengt en selv siden jeg stortsett bestandig har en banan med meg i veska! :)

Ladybird sa...

Anonym: Ja..ha ha ha...slike bør de satse på ;)

Kine: min er en tanke på kanten ja, men det gjør den bare ekstra festlig ;)

Liss: Den fikk jeg i gave av noen venninner, de hadde kjøpt den på en liten gavebutikk på Hamar. Men sikkert å få tak i både her og der ;) Moste bananer er ikke noe godt, hverken å spise eller å ha smurt utover veska...