Sider

28.10.2009

Sonia Rykiel for H&M

Photos: nitrolicious
Jeg må innrømme at min fascinasjon for Jimmy Choo sin H&M kolleksjon har sunket betraktelig. Tviler faktisk på at jeg kommer til å stille meg i kø. Jeg er derimot veldig gira på Sonia Rykiel sin undertøyskolleksjon...har en følelse av at jeg kommer til å gå berserk når den lanseres. Jeg har en svakhet både for Sonia Rykiel sin kokette franske design og for undertøy generelt, så denne kolleksjonen treffer et svakt punkt hos meg. Jeg gleder meg!
Very soon the Jimmy Choo collection will hit the H&M stores, but I am not that intrigued. I started to get a little bored of it. On the other hand, I can't wait for Sonia Rykiel launching her underwear collection in H&M stores in December.

11 kommentarer :

Fashionberry sa...

Jeg gleder meg ogås veldig til Sonia Rykiels undertøyskollekjon for H&M. Jeg tror nok heller ikke jeg kommer til stå timesvis i kø for Jimmy Choo sin kolleksjeon, men den skal legges ut på nett, så der kommer jeg nok til å sitt og vente på Jimmy Choo sin lansering 14. november :)

Cecilie sa...

Jeg er spent på om Tromsø får noen Jimmy Choo, det er slettes ikke sikkert. Jeg har ikke sett noe av Sonia Rykiels kolleksjon, men bildet ser lovende ut, lukter julegaver både til seg selv og andre =)

Barbro Andersen sa...

Jeg gleder meg til å se kolleksjonen hennes, ja - men jeg tror ikke jeg stiller meg i kø for noen av dem :)

Ladybird sa...

Fashionberry: Den Jimmy Choo kolleksjonen har blitt hypet så mye nå at jeg er temmelig lei. Merker også at det er de tingene som har vært minst i media og på nett som jeg har mest lyst på ;)

Men få vel følge med og se om det henger igjen noen godbiter. Sonia Rykiel kolleksjonen SKAL jeg ha med meg ;)

Cecilie: Det spørs da, om den dukker opp der i nord. Du får kaste deg over den på nett ;) Selv sparer jeg mesteparten av kruttet til Sonia Rykiel ;)

Stine sa...

Vet du hva, jeg er helt enig. Er jo liksom litt å banne i kirka og ikke være head over heels for den kolleksjonen. Jeg har sett gjennom mange ganger, og det er ingen av produktene jeg virkelig ELSKER. Hittil synes jeg MW for gutta har vært det beste samarbeidet.

Nå er jeg litt sær også da. Jeg tror jeg er den eneste nordmannen som ikke er så begeistra for at f.eks. Topshop kommer til Norge. Jeg liker ikke at alle er overalt. Det er kjedelig å finne de samme butikkene i alle byer. Jeg liker å komme hjem med noe få andre har:)

Love your blog:)

Sigrid :) sa...

Jeg gleder meg jeg også! Masse! :)
Men du.. jeg har hele innlegget ditt om turen til Fred Hammelten og om endringen av øyenbrynene dine og lurer veldig masse på hvilket nummer jeg skal ringe? Jeg vet jo heller ikke hvor han er på lørdager så.. hvilket nummer ringte du? :)

Ladybird sa...

Stine: Jeg synes faktisk baseplaggene for herre er mest attraktive, de helt enkle t-skjortene og genserne. Mitt favoritt samarbeid sålangt må bli Stella McCartney, en designer jeg virkelig beundrer. Jeg har selv jobbet med sko i mange år og er derfor temmelig picky på denslags, og en tanke sær vil jeg tro. Dog, jeg har en følelse av at samarbeidet med Sonia Rykiel vil treffe meg rett i hjertet, det ser knallbra ut sålangt og jeg er jo fra før veldig glad i Sonia Rykiel og hennes design.

He he he...den topshop greia kan jeg forstå. Selvfølgelig er det stor stas å komme hjem med en godbit, som nesten ingen andre har. men hvis Topshop kommer til Norge så blir det jo småbutikker i Topshop skala, jeg vil tro de legger seg på samme utvalg som Stockholm og København..og det kan jo ikke sammenlignes med Oxford Street. For meg vil det alltid være en Topshop himmel og det er Oxford butikken, resten er bare basebutikker, og de kan fint komme til Norge også ;) Nå som de har åpnet for netthandel til Norgeogså, så får vi nok se mange Topshop godbiter i gatene her uansett. Det er jo tross alt en kjede, og jeg synes Norge fortjener den samme shopping ansinitetensom våre brødre i sør og øst.....det er uansett oxford street butikken som er selve himmelen av en butikk, jeg kan lett tilbringe flere dager der! ;)

Ladybird sa...

Sigrid: Sonia Rykiel skal bli bra ;)

Jeg anbefaler deg virkelig et besøk hos Fred, han er rett og slett magisk!

Han jobber blant annet fra Jan Thomas sitt Studio, så du kan nå han på telefonnummeret dit, som er 22 59 12 00. Vær obs på at det er ganske lange ventelister ;) Og legg gjerne inn en kommentar her når du har vært her, morsomt å høre om du blit like fornøyd ;)

Ladybird sa...

Barbro: Jeg tror nok kanskje noe av dette undertøyet vil lokke deg til å stille deg i kø ;)

Barbro Andersen sa...

Haha, ja, vi får se :D

Ladybird sa...

Barbro: ;) Gjenstår å se!