Sider

15.10.2009

Blue Poison




Photos: ladybird
Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle kjøpe meg blå neglelakk. Jeg er vanvittig glad i neglelakk, men i de mer "vanlige" fargene som rød-, rosa-, lillatoner, oransje, svart eller naturell. Blått og grønt er liksom ikke mi greie. Hverken OPI, Essie, Makeup Store, Chanel eller Mac har klart å friste meg til å vurdere blå negler engang. Derfor var overraskelsen stor da jeg i dag vandret ut fra Kicks med Dior sin Blue Poison i posen. I dag fikk jeg altså utvidet neglelakkhorisonten min. Og jeg tror jeg liker det. (Får jeg aldri nok neglelakker?)
I would never imagine I would get myself blue nailpolish. I mean, I love nailpolish. I got hundreds of bottles. But I prefer the classics like reds, pinks, lilacs, blacks and nudes. But blue? Never ever have a blue nailpolish caught my attention. Until now. I fell in love with Blue Poison from Dior.

7 kommentarer :

Jeanette sa...

Jeg har også tenkt å kjøpe meg en blå neglelakk, og chanel sin så veldig fin ut! Har du fått prøvd den ut enda? Har sett noen få som har det, (bl.a Stephanie Pratt fra og Whtney Port :p) og til min store overaskelse er det utrolig fint!

Har også slått til med OPI sin Lincoln park after dark som jeg venter spent på i posten ;D

jeanette sa...

rettelse: ikke Chanel, men Dior sin så veldig fin ut.. hehe

Anonym sa...

Haha! Nei, man får da vel aldri nok neglelakker?? ..eller kjoler? eller støveletter. eller..? Huff.Jaja, noen laster må man vel ha i livet. Eller gleder - alt etter som.

Ladybird sa...

Jeanette: Du kommer til å elsker "Lincoln Park after dark" Den er fantastisk fin! :)

Jeg har nå hatt på Blue Poison i snart et døgn, og jeg liker den veldig godt. Kvaliteten virker også god. trengte bare et lag faktisk. Legger nok ut noen bilder av den etterhvert ;)

Anonym: noen gleder må man ha ja....velger å kalle det for gleder ;)

Marte sa...

Kjempefin høst/vinter-farge :)

Tulipe Noir sa...

Blått er hått ;) Et godt lakk valg der, søta! Jeg har vært veldig glad i Blue satin fra Chanel, brukte den nesten hele vintersesongen i fjor. Noe litt annet enn sort, grått, og andre mørke farger. Jeg har faktisk aldri forsøkt lakk fra Dior, av en eller annen merkelig grunn, så en tilbakemelding på holdbarhet hadde vært nyttig :)

Ladybird sa...

Martre: ja, jeg trodde ikke jeg likte blå neglelakk. Men der tok jeg feil. Dior overbeviste meg, og det grundig ;)

Tulipe Noir: Veldig hått ;) Jeg har liksom ikke helt klart å venne meg til de blå neglelakkene. Men jeg var solgt med en gang jeg så denne. Var egentlig på jakt etter to andre nyanser fra Dior, men Blue Poison tok kaka ;) Jeg kommer med en liten tilbakemelding på Dior sine lakker vettu ;)