Sider

26.08.2009

O.P.E.N


Photo: Googlet
Nå skjer det masse på butikkfronten i Oslo. Marlene Birger åpner i Tiger sine gamle lokaler i Hedgehaugsveien. Topshop åpner sine første norske butikker iløpet av 2010, som nevnt før. Monki, Weekday og Cos er også på vei. En eller flere av de tre sistnevnte dukker nok opp i Tatlerbygget vil jeg tro. Det er bare å tørke støv av sparegrisen med en gang.
-------------------------------------------------------------------
5 new shop concepts are opening in Oslo in the nearest future. We can look forward to Topshop, Marlene Birger, Cos, Weekday and Monki. Happy shopping!

5 kommentarer :

Marit sa...

Åij! Bare å begynne å spare av studielånet da gitt:D

Kamilla sa...

Åh, det var gode nyheter! Hvor har du hørt at Cos, Weekday og Monki kommer? Og vet du noe om når? Bare å begynne å spare...

Ladybird sa...

Store Lille Marit: Nå er det bare å begynne å spare ja, skal nok klare å bruke litt penger hos de nykommerne ;)

Kamilla: Det er veldig moro! Jeg har hørt det fra noen i H&M, men kan nesten ikke sladre på hvem det er ;) Har vist det en stund, siden det var flere som begynte å lekke det nå, så tenkte jeg at det var greit at jeg gjorde det også ;) Jeg regner med at noen av konseptene som H&M har kjøpt opp dukker opp i Tatlerhuset, men også i de lokalene som blir stående ledige når noen av Bogstadveien eksisterende H&M butikker flytter inn i Tatlerbygget. Det blir jo nå et helt H&M bygg. De åpner nok ikke før tidligst høsten 2010.

H&M er alltid litt hemmelighetsfulle på når de åpner, mye av grunnen er vel at de aldri holder utbygningsfristene sine og alltid er forsinket ;) Men de påstår at vi skal få handle noen av disse konseptene allerede i november ;)

Tessi sa...

Å Monki!!! Lykke<3

Ladybird sa...

Tessi: Jippi! ;))))