Sider

16.08.2009

Leash


Photos: ladybird
Da jeg tok med turen innom Oslo Fashion Fair så var det pluselig noen som sa navnet mitt. Og der står Sjur, en gutt jeg gikk på ungdomsskolen med. Han og en designerkompis har egen stand og jeg må selvfølgelig ta meg turen bort for å titte. Og det angrer jeg ikke på, for de hadde mange kule t-skjorter med flotte print og en gul shorts som jeg forelsket meg totalt i. (Jeg har allerede snoket opp hvor jeg kan kjøpe den). Den gule shortsen skal jeg ha til våren! Så sjekk ut hjemmesiden deres, den er under stadig oppdatering og jeg tror vi kommer til å få se mer av disse gutta.
-------------------------------------------------------------
When I walked the stand at Oslo Fashion Fair I suddenly met someone familiar. His name is Sjur and he have started this brand, Leash, together with a pal. I really liked the prints and the items, actually I fell in love with those yellow shorts. Expect seeing me in those shorts the coming spring.

13 kommentarer :

linda-mari sa...

Den vesten må jeg ha! Hvor får man tak i?:)

StianK sa...

Stian og Sjur er kule!! VAr du på visningen deres??:)

Cecilie sa...

Jeg sier også ja takk til den gule shortsen til sommeren -jeg elsker gult!
Sv. Hehe det ble nok en del shopping i Barca, mange gode kjøp som jeg er veldig fornøyd med Ü

ingunn sa...

vesten var rå :)

Tulipe Noir sa...

Den shortsen var super! Kul side de hadde også. Hvordan var OFF i år egentlig? Jeg fikk faktisk en invitasjon til å delta, men det kostet altfor mye pr kvm til at jeg kunne få det til.

Ladybird sa...

Linda-Mari: jeg skal høre med Sjur om han har noen butikker han skal selge det inn til her i byen ;)

StianK: De er veldig hyggelige :) Jeg var ikke på visningen nei, var travelt opptatt med andre greier da. Du skulle ikke tilfeldigvis jobbe på OfF i år, Stian? Syns jeg så deg skjønner du!

Cecilie: Ja, de synes jeg du bør være fornøyd med ;) jeg er selv ingen fan av gult, men når det først funker, så funker det så utrolig bra. Som med denne shortsen! Den blir pop ;)

Ingunn: Jeg vet, og jeg ble så overrasket over den utrolig myke kvaliteten. Den var enda finere i virkeligheten. De hadde også noen kule kjeder med frynser! ;)

Tulipe Noir: ja den var råfin, jeg mååå ha den jeg ;) Har allerde kapret en butikk i hjemtraktene som har attt den inn til våren! da står nok jeg på døra ;) OfF er ok, det var hakket bedre enn forrige gang. Hvis jeg hadde vært deg så tror jeg at jeg heller hadde jobbet slik du allerede gjør og skaffer deg noen gode kontakter. Men for et merke som Leash er det nok greit å vise seg frem litt, for agenturene og slikt. man treffer en del kontakter man fort kan få nytte av. jeg hadde jo aldri funnet den lekre gule shortsen om ikke Sjur hadde huket tak i meg, så det er jeg veldig glad for! :) Det er greit å stikke innom for å se hva som beveger seg, og de kommende kolleksjonene. Men hvilket utbytte de har av å ha stands, det vet jeg ikke. Var en del som var veldig skuffet i fjor i hvertfall. Kommer jo mye "fjortisser" innom bare for å snike i kolleksjonene og ikke så mange aktuelle partnere. Men man får jo vist seg frem litt ;)

Anonym sa...

wow, jeg hører den vesten hvisker litt på meg! så fin blogg du har, forresten! ser du dro på off, hva gikk jeg glipp av?
Amalie

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Ladybird sa...

Amalie: Vesten var råfin, utrolig myk og deilig kvalitet! Noe av det mest spennende med OfF er nok å få sniktitte på neste sesongs kolleksjoner ;)

AX80 sa...

Definitely rocked out collection. I felt it was something new. Quite refreshing actually.

Ladybird sa...

AX80: I liked it alot, I actually started to dream about dresses and skirts in their fabulous prints! I would like that!

Kristoffer sa...

Så gøy! Vi har tatt inn noen av t-skjortene fra Leash for våren. De var så myke og behagelige. Sympatiske de som står bak også.

Ladybird sa...

Kristoffer: tror jeg må ta turen innom dere for å kjøpe noen t-skjorter til kjæresten jeg da! Det var utrolig god kvalitet på de, og så ut som passformen var veldig fin. Gutta er veldig sympatiske, og det er alltid mye hyggeligere å legge igjen penger hos noen som er hyggelige ;)