Sider

15.08.2009

Fam Irvoll - I love Gays











Gay sailors, Club Tropicana, Striper og prikker, strutteskjørt og de festligste hårbøylene.
Photos: ladybird
Oooohhh la la...Annette Betty doing her thing.

Det er klin umulig å være på Fam Irvoll sine show uten å la seg rive med. Jenta kan å lage show og klarer å rive med seg alle i hele salen. "I love Gays" kolleksjonen var tydelig inspirert av sailors, gays og herlige tropiske frukter. Fam Irvoll skapte full stemning fra første øyeblikk da Samsaya entret scenen og dro jammen i gang med et burlesque show halvveis. Jeg smilte fra øre til øre gjennom hele showet.

Selv om man i utgangspunktet ikke kan se for seg at man skal trippe rundt i en Fam Irvoll seilerkjole, så lar man seg rive med av hele stemningen rundt showet og sitter plutselig å vurderer om noen av kreasjonene skal få en plass i garderoben. Dog, det kommer nok ikke til å ende med at jeg svinser rundt i en maritim seilerkjole signert Fam Irvoll neste vår, det blir litt for mye kostymepreget for min del. Men jeg hadde ikke sagt nei til en herlig hårbøyle i kjent Fam stil. Tror faktisk jeg skal skaffe meg en.

Dessuten håper jeg Fam Irvoll sitt samarbeid med Topshop blir en kjempesuksess, for Fam er en jente man lett unnder suksess. Go girl!
------------------------------------------------------------
She love Gays, she design hairbands that Lady Gaga and Lily Allen can´t resist and she knows how to make an incredible show for the fashion crowd. Fam Irvoll. And now she is colleborating with Topshop. Good luck, girl! Where else can you find tropical fruitskirts and sailboat-headbands.

11 kommentarer :

Cecilie sa...

Denne visningen skulle jeg gjerne fått med meg, har hørt mye bra om den =)

Anonym sa...

Utrolig bra stemning der ja!

Tulipe Noir sa...

Jeg ønsker meg også skikkelig en Fam hårbøyle. Tror jeg skal ønske meg en slik. - Vet du om noen andre steder enn nettbutikken som selger? Uansett, jeg kan jo ikke bare gå med stjerner heller ;)

Ladybird sa...

Cecilie: det var veldig veldig festlig. Fam er flink på å lage moro ;)

Anonym: jepp, det var veldig moro! :)

Tulipe Noir: En liten Fam Irvoll seilbår kan selvfølgelig få lov til å komme inn i samlinge blant stjerner, fjær og blomster. Må jo nesten ha en Fam bøyle ;) vet faktisk ikke helt hvor man ellers kan få fatt i de. Kan sende henne en mail og høre, var i kontakt med henne i forbindelse med jobben og det har vært hyppig mailing en stund ;)

Barbro Andersen sa...

Den var bare helt fantastisk <3

Malena of Royal Women sa...

Jeg hadde lett gått med den sailor-kjolen, faktisk har jeg så sinnsykt lyst på den at jeg vurderer å kjøpe. Fam Irvoll er fantastisk, og jeg blogget akkurat selv om "I love gays" på den norske bloggen min^^

http://malena.blogg.no

Ladybird sa...

Barbro: Det var skikkelig festlig! :)

Malena: Du får begynne å spare, så blir den din ;) Hun har mye morsomme ting i kolleksjonen sin. :)

y sa...

hear, hear! Det var veldig goy!

Ladybird sa...

Carmen: det var fantastisk moro! ;)

ana sa...

RÅKULT, helt vannvittig bra kolleksjon... skulle gjerne ha sett visningen.

Ladybird sa...

ana: Det var veldig veldig festlig. Du skulle vært der, det var livlig!