Sider

17.08.2009

170809




Photos: ladybird using photoboot
Topp med tekst fra Gina Tricot
Singlet fra H&M
Cardigan fra Zara
Bukse fra Oysho
--------------------------------------------------------------------
Top with print from Gina Tricot, tank from H&M, cardigan from Zara, pants from Oysho.

9 kommentarer :

Linn Emilie sa...

Så utrolig kjekt å se du koser deg på OFW, har sittet her med en kopp te og kveldsmat og kost meg med innholdet på bloggen din, har ikke hatt tid på å lese den på alt for lang tid, men nå håper jeg å være tilbake. :D

Ladybird sa...

Linn Emilie: Du har tatt fatt på høsten og koslige innekvelder skjønner jeg ;) Jeg har begynt å kose meg med å tenne lys og kose meg inne jeg også. Takk for snille ord, det er veldig hyggelig å høre. Hva dere mener betyr jp veldig mye! Og jeg trenger å høre det innimellom, så takk takk, tusen takk!

BRUDEPARET sa...

Kjempekul t-skjorte! :)

Tigerlilje sa...

supersøt topp Randi!

Ladybird sa...

Monique og marte: Ja, var ikke den fin. Elsker printet :)

*SNYdesign sa...

Vet du hva? Jeg tror jeg så deg på Koma i Bogstadveien denne dagen.. (den ved Zara). En mandag var det vel..Hadde du turkisblåe ballerinasko på deg??

Ladybird sa...

*Snydesign: Snupsi, det er flere som sier det. Så jeg har nok en dobbeltgjenger eller to ;) Men det var nok ikke meg, for jeg var utenbys den dagen der og jeg har heller ikke turkisblåe ballerina....men jeg hadde faktisk grønne ballerina når jeg tenker meg om, og jeg var jo faktisk en tur innom Tatler bygget. Så var det den Koma butikken du så meg på, eller den store nede i Hedgehaugsveien? For hvis det var i Tatlerbygget så tror jeg kanskje du hadde rett ;)

*SNYdesign sa...

Men da var det nok deg, var i Tatler bygget ja:) Dumme meg! Skulle jo bare ropt ut navnet ditt og hilsa på:)

Ladybird sa...

*Snydesign: da var det nok meg som surret rundt før jeg skulle videre med jobben da ;) Du skulle ha ropt på meg ;) Men nå lover du å gjøre det neste gang, ikke sant ;) Kunne tatt en kaffe vettu ;) Men du er vel snart tilbake i oslo en tur?! ;)