Sider

28.07.2009

Still going strong


Photos: People
Khakifargede chinos fungerer fortsatt. Man ble litt lei i fjor, da alle gikk i chinos. Men nå er det hysteriet forbi og man kan igjen nyte behagelige opprullede chinos, uten å møte ti stykk i samme look.
-------------------------------------------------------
Last year was a overkill for the khakicolored chinos, you could see them on every second girl. This year the hysteria have moved over to another item and we can enjoy our chinos again.

11 kommentarer :

linda-mari sa...

Jeg elsker chinos, men med mine hofter syns jeg ikke det ser bra ut.

Martin Trillionaire sa...

Helt enig. Rihanna ser forresten bra ut, som vanlig!

Nanne sa...

Enig med Linda-Mari - skulle ønske jeg kunne "pull off" chinos, men har store hofter og lår så tror dessverre ikke at det kommer til å se noe bra ut:( Men fy flate så stilig det er!

Ladybird sa...

Linda-Mari og nanne: Det er ikke så lett å finne funkende chinos for alle, jeg prøvde utrolig mange før jeg fant noen jeg syntes satt bra. Det virker som de med ganske guttete figurer har lettest for å kle chinos, mens vi andre må lete litt mer ;) Veldig deilig look da, avslappet men stilig.

Martin trillionaire: Rihanna rocker disse hun...som så mye annet ;)

Ella sa...

Jeg vil ha chinos, men har ikke funnet det perfekte paret enda.

Marte N. sa...

Enig med resten. Dessuten er jeg bare 1.62 høy (lav? høhø) så det spørs hvor bra det kommer til å se ut uansett. :( Men on the other hand... Kylie rocker jo chinos og boyfriend jeans, og hun er enda lavere enn meg. Gjelder nok å finne det rette paret.

Ladybird sa...

Ella: Det tok lang lang tid før jeg fant et par som satt bra på meg..og jeg endte opp med chinos fra Cubus :)

Marte: Jeg var helt siker på at du var på min høyde deg, litt over 1,70. Du ser høyere ut på bildene :)

Men det er mange litt lavere jente som kler chinos kjempegodt, bare de ikke blir alt for uformelige :) Kylie ser jo flott ut i det, og spesielt sine boyfriendjeans ja, og hun er jo veldig liten. Samme med Eva Longoria :)

Marte sa...

Likte veldig godt Rihanna sine. Stilig med litt shiny stoff :)

Ladybird sa...

Marte: Det gjorde den litt mer dressy :)

Marte N. sa...

Det er en del Marte-er ute og går her nå, ser jeg. Hehe. Så fint at jeg ser høyere ut da! *glis* Jeg må nok bare finne den som passer meg. Skal fortsette jakten.

Ladybird sa...

Marte: he he he...morsomt, nå har jeg plutselig tre marte'r her :) Hyggelige jenter da ;)

Det er bare å fortsette jakten, plutselig er de der ;) Også handler det mye om å rulle de opp til akkurat riktig lenge også ;)