Sider

13.05.2009

Too Faced - Naughty or Nice set



Photos: ladybird
Makeup Mekka sendte meg sminkesettet Naughty or Nice fra Too Faced. Det var veldig morsomt å teste et slikt sett, da jeg aldri pleier å kjøpe sett med make up.
Designen er jo umiskjennelig lik alt annet fra Too Faced, med den festlige retrolooken. Hvordan selve settet ser ut er i jo bunn og grunn ikke så viktig, selv om jeg ikke skal legge skjul på at designen er festlig. Jeg tenkte i utgangspunktet at selve designen var veldig upraktisk. Men det stemte egentlig ikke, settet har en hendig størrelse og er enkel å få med seg. Settet at er også så stabil lagd at man får følelsen av at det tåler litt, noe som er kjekt når det for eksempel skal ligge nedpakket i en koffert.

Så til selve sminken. Settet er todelt, den ene siden har Naughty fargene som egener seg best til kvelds- og festbruk, mens den andre siden som heter Nice inneholder mer nøytrale toner. Mine favoritter ble raskt den lyse lilla øyeskyggen fra Naughty siden og de to lyseste øyeskyggene fra Nice siden. Mye på grunn av at dette er farger man kan lage en nøytral, men fresh hverdags look med. Lillafargen var en positiv overraskelse. Har aldri tenkt på å kjøpe lys lilla øyenskygge, men det funket som fy. Den ene rosa leppestiften fra Naughty siden ble også raskt en favoritt, utrolig fresh rosafarge, som ga et friskt men naturlig resultat. (Denne likte jeg så godt at jeg kunne tenkt meg akkurat den samme fargen i en gloss!)

Jeg valgte stort sett å kombinere farger fra begge sidene samtidig og kjørte aldri Naughty eller Nice looken helt ut. Dette makeup settet ga meg mersmak på makeupsett, utrolig praktisk å ha med seg på reise, og jeg skal nok ikke få noe problem med å bruke opp hele settet.

Personlig tror jeg dette kunne vært en morsom gave til en god venninne, så har du noen venninner som fortjener en ekstra oppmerksomhet, så kan jeg anbefale dette settet!
----------------------------------------------------
Makeup Mekka sent me a Too faced Naughty or Nice make up set. I nevner buy makeup sets, so this was a new experience. And a good one! How practic, especially when travelling alot. It made my try out some new colors, that worked surprisingly well.
A perfect present for a girlfriend!

4 kommentarer :

Sexy Sadie sa...

Som make up junkie ble jeg litt nsygjerrig nu.

ER det sånn at du vanligvis aldri kjøper paletter?

Hvorfor/hvorfor ikke?

Ladybird sa...

Sexy sadie: ha ha ha..kanskje det er deg jeg skal lære litt om sminke av da, jeg er nemlig ikke noe god på det. Jeg fikser foundation, blush og mascara, men øyeskygge er en annen historie. men jeg prøver og feiler da og håper å lære litt av det. Endte faktisk opp med at jeg sminket to jenter og en gutt(!) før en bytur i Spania ;)

Og paletter har jeg aldri kjøpt noe særlig av før, men nå har den lysten blitt vekket. Trodde ikke jeg hadde behov for slikt noe jeg, men jammen meg dukket det opp et behov etter å testet dette settet. det er jo ganske så genialt!

Sexy Sadie sa...

du får sjekke om de fremdeles har vårpaletten fra Clarins i parfymerienee. den var dødsens genial.

Ladybird sa...

Skal jammen meg titte etter den på taxfreen i morgen, takk for tipset ;)