Sider

12.04.2009

110409




Photos: Ladybird
Bypåske i Riga er slettes ikke å forakte. Noe av gårsdagen gikk med til litt shopping og caféliv. Det ble ikke store shoppingen, endte opp med å stikke innom et sted som heter Palazzo Italia som selger alle slags ulike merker og kom ut igjen med to Versace singleter. Litt nye basics komme også godt med.

Ellers stakk jeg innom en Maija salong her nede for en hårklipp, som trengtes sårt. Som regel veldig skeptiske til nye frisører, men dette gikk virkelig over all forventning. Betaler heller i underkant av 200 NOK for en vask, en god klipp og føning enn 800 NOK for en rask klipp i Oslo. Ble storfornøyd med hårstussen og rett og slett imponert over hvor gode de var til å føne håret mitt, makan til bounch er det lenge siden håret mitt har sett.
Kjole fra H&M
Strømper fra Lindex
Skjorte fra H&M
Veske fra Sonia Rykiel
Pashminaskjerf kjøpt i Beijing
Bikerboots fra Bianco Footwear
---------------------------------------------------------------------------
Spending Easter in Riga is great. Yesterday I did some shopping (ended up with two Versace tanks) , I went for a haircut and I popped by some cafés. Lovely day. I wore my twocoloured tights from Lindex, dress and shirt from H&M, bikerboots from Bianco Footwear and bag from Sonia Rykiel.

12 kommentarer :

StianK sa...

Kjempekul denimskjorte da:)

Pinton sa...

Hva om jeg bare blir med deg hit neste gang du drar da? aldri vært i riga før.! Just let me know:p

Inesiite sa...

Kjempefin blogg du har! Jeg bruker å reise til Riga hver gang jeg trenger klipp :) Jeg kommer fra Riga og har egen frisør der. Savner storbyen min av og til og d er fint at noen flere trives der :)

Ladybird sa...

StianK: Angrer ikke en sekund på at jeg kjøpte den for et par år siden, den kommer godt med nå ;)

Pinton: Jeg er jo der rett som det er snuppa, bare å begynne å spare å bli med det ;)

Inesiite: Så morsomt at jeg har en fra Riga her inne, blir jo mye skriving om Riga siden jeg er der så ofte. Jentene på Maija gjorde en knallbra jobb! ;)

Pinton sa...

spare? *penger er ikke noe problem* :p haha.. (tull) okidoki smokey!:)

Ladybird sa...

ha ha ha...da er det bare å slenge seg med da baby ;)

Anonym sa...

Hei,
har du noen tips om second hand og vintage shopping i Riga? Eller eventuelt andre spennende butikker som ikke er de samme kjedebutikkene som i Norge?
Tone

Ladybird sa...

Tone: Det er ikke så mye bra Secondhand og vintage i Latvia. De er ikke så på den bølgen der, så de stedene som er kalles "Humana" og er et sted de fattigere handler. Er innom der en gang i blant, men det skal litt mye til å komme over noen skatter. Dog man kan få tak i billig pels, hvis du går med det. Det gjør IKKE jeg :)

Ellers har du Inditex butikkene Bershka og Pull&Bear, tyske billigkjeden New Yorker, Promod kan ha noe ok innimellom..også er det en østeuropeisk billigkjede som heter Terranova. Masse sinmple kvaliteter, men man kan finne noe ok innimellom.

STOP IT RIGHT NOW sa...

hi. i saw your comment on garance and followed it here.

i was wondering if you could tell me where you got your tights? i've been looking everywhere and no luck. are they available online because i'm in california.

thanks!

Ladybird sa...

Don't forget the Y:
hI, I'm glad you visited my blog. Thanl you. I got my tights at a norwegian store called Lindex, this is their website:http://www.lindex.com/no/StartPage/StartPage.aspx

They don't sell it online unfortunately. I know they are pretty popular, so you could check Ebay. I guess there will be someone selling them ther :)

Good Luck!

Goldswan sa...

Hey !
Wher did you get this amazing tights ? thanks
By the way, your blog is very nice

Ladybird sa...

Goldswan: Hey :)
Theyre from a highstreet store called Lindex. They have stores in Scandinavia and the baltics. Since they're quite poipular I guess you can get some at Ebay ;) Thank you for visiting!