Sider

25.03.2009

Vila Spring -09




Photos: Vila
Bilder av Vila sin vårkolleksjon. Er noen plagg jeg kan tenke meg der. Spesielt kjolene, jeg vil påstå at kjoler er Vila sin styrke.
----------------------------------------------------
A look at the spring/summer collection from Vila. There are several items I could wish for, especially the dresses. Vila knows dresses.

14 kommentarer :

Mette sa...

Vila er utrolig god på kjoler, det skal de ha :)

Siljesfashion sa...

Liker også kjolene til Vila. Har du lyst til å prøve å eksponere bloggen din på minmote? Vi har lyst til å prøve det ut med noen blogger for å se hva som skjer. Du signere bare opp på nettsiden. Verdt å prøve, kanskje får du masse traffikk!

Ladybird sa...

Mie: Jepp, det skal de rett og slett ha ;)

Ladybird sa...

Siljesfashion: Jeg skal snuse litt på ideen, kanskje kanskje ;)

Marte sa...

Fristelser.. :)

Ladybird sa...

Marte: mmm mmm mmm...always those temptations ;)

Anonym sa...

jeg likte skoene på det nest siste bildet! Fine

Ladybird sa...

Maria: hvis du liker de, og tilfeldigvis er 39 i størrelse bør du ta turen på Bianco Footwear i Akersgata, jeg holdt nemlig på å kjøpe meg noen slike deri dag (bare enda finere) de hadde igjen to i 39 til halv pris! Tror nesten jeg må tilbake selv ...

Marte N. sa...

Positivt overrasket over Vila i det siste. Først synes jeg klærne var altfor "Vero Moda" (på den negative måten), men nå ser jeg mye fint.

Ladybird sa...

Marte: det varierer veldig. Noe blir altfor simpelt, men pluselig dukker det opp noen helt fantastiske godbiter! A propos Vero Moda, har ikke de vært skikkelig kjedelige i det siste?

Anonym sa...

De to siste kjolene var søte.. Og er det en paljettvest jeg ser på bilde nr. 3??

Ladybird sa...

Jeg tror nok det er et lite glimt av en paljettvest ja ;) Selv fikk jeg veldig sansen for kjolen på det nederste bildet, den så litt slack ut, men samtidig kul til hæler!

Anonym sa...

Vet du hva hjemmesidadressen til vila er? Var veldig vanskelig å finne...

Ladybird sa...

www.vila.dk :)