Sider

23.03.2009

Husmor-emnet



Photos: Ladybird
Denne helga har jeg virkelig vært huslig av meg. Det har vært både baking og sying. Klarte ikke helt å glemme Lanvin kjolen jeg hadde på meg i Riga og lagde derfor et Lanvin inspirert skjørt. Jeg er langt fra noen skredder, så er veldig fornøyd med hva jeg fikk til. Men ikke nok med sying, bakes skulle det også i helgen. Eller kan man kanskje ikke kalle det baking når det ikke stekes og eltes? Uansett, ostekake er morsomt å lage, morsomt å spise, morsomt å gi bort..........og digg å spise.
--------------------------------------------------
I played the housewife role this weekend. Sewing and cooking. A while ago I fell in love with a Lanvin dress in Riga. Inspired by this dress I started out a DIY project and ended up with this skirt. But my housewife weekend didn't end there, I also did some cooking. Cheesecake baking. Fun to make, fun to decorate and a pleasure to eat.

17 kommentarer :

Tulipe Noir sa...

Wow!! Gleder meg til å se skjørtet på! Det ser jo kjempe fint ut. Og kaken var til å spise opp! Så flink du er. Nam nam. Ostekake er best :)

Anonym sa...

Oi, så flink du er!! :) Driver å lurer på sy på glidlås på et plagg eller to selv, men er så himla ustø på den syinga :P Og kaka så selvfølgelig helt nydelig ut!

- www.saratsrand.blogg.no

Anonym sa...

Så kreativ og flink du er =) Skjørtet ble kjempeflott, gleder meg til å se kreasjonen på!

Jorunn sa...

Så kjempe god ut... Du har ikke lyst å poste oppskrift eller sende den på mail...
Jeg er nemlig bakegal!!!!! Tro meg!

Ladybird sa...

Marianne: he he he...det skal du nok få se snart og, med mindre jeg oppdager noen vesentlige sy feil som må rettes ;) Ostekake er fantastisk, jeg er ingen kakemoms, men ostekake! Det er saker det!

Sara: He he he...hvis jeg klarer det, så klarer du det og! det er bare å tenke litt logisk og planlegge litt godt...og bruk masse knappenåler for å holde den rett ;)

Cecilie: Snille deg, tusen takk ;)

Jorunn: selvfølgelig kan jeg gjøre det, men har glemt kokeboka med oppskriften hjemme ;) Så du kan få oppskriften når jeg skal hjem i påsken :) Den er kjempeenkel å lage, og veldig god!

Christine sa...

Utrolig fint skjørt. Min symaskin har gitt opp, så blir ingen sying på meg for tiden. Du bør lage flere ting siden du er så flink :)

Anonym sa...

WOW!! Jeg er imponert! Du er jo kjempeflink både til å sy og bake nyydelig kake! Hihi. Så kult:)

Mina sa...

Så fint skjørt! Kjempe flink du er :)
Den kaken så utrolig god ut, nam nam..nå vil jeg ha ostekake

K.Line sa...

The skirt is amazing! Looks entirely designer.

*SNYdesign sa...

Så flink du er!!!

Anonym sa...

Wow! Flinkis gitt! Det såg utrolig bra ut, både skjørtet og kaka! :)

Ladybird sa...

Søte dere er, tusen takk :) Nå får jeg faktisk lyst til å sy og bake mer. :)

Anonym sa...

Så utrolig fint skjørt, du er flink!

Ladybird sa...

Angeli: Og du er søt ;)

Anonym sa...

OI!! Det ble jo kjempe bra! :)

Marte sa...

Næmmen, så stilig! Skal si deu er dyktig! :)

Ladybird sa...

Marte og Katrine: Man kan vel si det slik; det er ikke hver dag jeg er så huslig, så da må jeg skryte litt når jeg først er det ;)