Sider

21.09.2008

Soon







Photos: Bershka
Jeg skal snart dra en tur utenlands. Skal bli spennede å se hva Inditex kjedene har å by på. Kommer blant annet til å ta turen innom Bershka for å se om høstkolleksjonen byr på noe kult, eller om det bare er plagg som er litt for mye farger, litt for mye dill, litt for mye spansk.
-----------------------------------------------------
Soon leaving Norway for some days. Then I will visit some of the stores in the Inditex group. What will the Bershka collection be like; cool or just colorful and childish. I guess there will be some shopping any how.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Var i Spania for et par uker siden, og har sett både Bershkas høstkolleksjon og Stradivarius. Førstenevnte var veldig fjortis, mens Stradivarius hadde mer saker å by på. En butikk som overrasket meg var en kjede som heter Pull and Bear, der kan du finne pene og kule klær.

Ladybird sa...

Virrum: Bershka er enten eller. Men leter man litt og prøver å¨overse det fjortishelvete det kan se ut som, så kan man finne noen fine ting. Spesielt bukser og kjoler! Ellers er jeg glad i Pull&Bear. Stradivarius har de dessverre ikke dit jeg skal, men får klare meg med det andre inditex har å by på ;)

Anonym sa...

bildene var helt fantastisk.
hvor har du funne de henne?

Ladybird sa...

Kristin: de ligger ute på hjemmesiden til bershka ;)