Sider

21.09.2008

Mascara Poll


Photo: Shu Uemara
Jeg er alltid på jakt etter den perfekte mascaraen. Det finnes mange gode, men jeg er alltid på søken etter en som er enda bedre enn min forrige favoritt. Hva er din favoritt? Stem i pollen øverst på siden, finner du ikke din favoritt blir jeg kjempeglad om du skriver den ned i en kommentar på denne posten. Jeg skal nemlig shoppe taxfree om ikke så lenge.
--------------------------------------------------
What is your favourite mascara? I am soon doing some taxfree shopping, and can't deside which mascara I'll go for this time. Help me out. If yor can't find your favourite in the poll, please comment it on this post.

12 kommentarer :

Marte sa...

YSL! og Lash Queen fra Helena Rubinstein :)

Ladybird sa...

Jeg er veldig glad i YSL selv. Brukte nesten bare Helena Rubinstein før, men har ikke prøvd noen fra henne på flere år...men kunne virkelig tenkt meg å gitt d et forsøk!

Ladybird sa...

Hmmmm...det er lash queen den heter ja...jeg skrev drama queen jeg ;)

Katarina sa...

Jeg synes Chanel sin er den beste..

Ladybird sa...

Chanel har jeg faktisk til gode å prøve...kanskje verdt et forsøk!

Spis, løp, les sa...

Inimitable fra Chanel er min favoritt :-)

Tirill sa...

Lancome gjør de beste mascarene. Defincils og Hypnose!

Anonym sa...

Lancome L'extreme

Anonym sa...

Helena Rubinsteins Spectacular - hvis du er som meg og liker at kosten er lang og slank - og ønsker deg lange vipper i stedet for korte og tykke.

Ladybird sa...

Anonym: yes, jeg liker de laaaaange, skikkelig bambivipper!

Anonym sa...

Clinique lash power er den beste. Samme prinsipp som Kanebos 38C mascara, men bedre kost. Gir lange vipper og holder hele dagen.

Ladybird sa...

Lash Power har jeg vært litt nysgjerrig på, for jeg liker det prinsippet med at man kan vaske av mascaraen med varmt vann ;-) Og hvis øyenvippene blir lange og fine, og den ikke smitter av på huden...så er den vel verdt et forsøk!