Sider

03.09.2008

Go Whitney!

Gå inn på MTV sine hjemmesider og se nye episoder av Hills. I neste episode blir det Texas...i Las Vegas. Whitney Port er min favoritt i serien. Stilen hennes er upåklanderlig. Hvorfor jeg liker stilen hennes? Det finnes mange gode grunner:

1. De to antrekkene her er fantastiske. Rett og slett. Whitney er fantastisk til å leke med volum og vidde i klærne. Jeg faller alltid for de løst sittende toppene hun bruker, i perfekt kombinasjon med høyt liv.
These two outfits are perfection. Love the unfit camis, and the way she plays with volume.




2. Hennes valg av tilbehør. Skovalg og veskevalg er alltid spennende og litt annerledes. hun er flink til å balansere antrekkene med tilbehøret, slik at for eksempel søte kjoler røffes opp. Hun er også veldig god på å begrense seg, slik at det som fortjener oppmerksomheten også får oppmerksomheten. Mange herlige sko som kommer til sin rett, og den dipdye Prada veska er virkelig fantastisk.
Whitney are a master of styling. the way she chooses her shoes or handbags are amazing. Never overdone, just perfect. Cute dresses are dressed down with some funky sandal booties...She pick her acessorize carefully, and let them shine. I am lusting for several of these shoes, and that dip-dye Prada oversize clutch...


3. Søte blomstermønster har aldri sett bedre ut. dette er en look jeg synes er fantastisk, men ikke alltid like lett å få til. Whitney port mestrer virkelig denne looken. Hun skal også ha kred for fargevalgene.
Those flower patterns. She rocks them. it is not the easiest look to pull of. For Whitney it is piece of cake.


Naturlig sminket og veldig casual, men det er fortsatt Whitney blikket dras mot.
Whitney are very dressed down compared to Audrina and Lauren, but it is still Whitney who catches my eyes.

4. Helsvart. Men aldri kjedelig. Whitney er flink til å bruke propsjoner, uventede detaljer og tilbehør, slik at helsvart aldri er kjedelig.
All over black. And always gorgeous, never boring. She masters volume, layering and styling, her all over black is always chic.

5.Neglelakken kommer alltid til sin rett. Enten den er sort, rød eller naturlig.
Her nailpolish are always giving the outfit the perfect finish.

6. Ser du like chic ut i jeans, sort genser, skinnjakke og beanie?
Jeans, a black top, beanie and a leather jacket. Simple and chic. Do you look this chic in a similar outfit?

4 kommentarer :

Spis, løp, les sa...

Jeg har akkurat oppdaget serien, og lå i sofaen med laptopen på fanget hele helgen :-)
Whitney er kul! Og nei, jeg ville ikke sett så fresh ut som hun gjør jeans og skinnjakke :-)

Ladybird sa...

Kamillagorilla: heldiggrisen, det er så morosmt å ligge slik, med en god porsjon digg og bare la seg underholde av denne gjengen her ;) Den Whitney dama altså, hun kan liksom bare kaste på seg noe helt uformelig noe og se helt fantastisk ut...lucky bastard :)

Inger sa...

hele poenget med Whitney er at hun er den som er mest naturlig klassisk pen (aka hun trenger ikke sminke for å overstråle de andre) og hun har en mer genuin og naturlig utstråling: hun virker ikke falsk...

Elsket de lilla pumpsene med ankelreim hun hadde til de grå smale jeansene *supecraving*

Ladybird sa...

Fashion-adict: det er nbettopp det som er tingen, man kommer så mye lenger mednaturlig ynde, enne masse sminke og fjas. Det er Whitney et godt bevis på.

Lillafragen på de skoene er helt fantastisk, den er virkelig såååå fin!