Sider

12.06.2008

Blinc baby, blinc ;)

I dag postet Beautybasket denne maskaraen til meg. Kiss Me Mascara fra Blinc. jeg har hørt om den, men aldri testet den. Det er samme konsept som 38graders mascaraen fra kanebo. Den sitter som støpt uansett om jeg bader, trener så svetten renner eller ser SATC filmen så tårene spruter. Det er ihvertfall det den lover, og jeg kan nesten ikke vente med å teste den ut. jeg er nemlig en skikkelig sucker for mascaraer, og jakter stadigvekk på den perfekte maskaraen. En som sitter godt, gir meg like lange dådyrvipper som min fantastiske venninne Annette, den må ikke smitte av og gi meg pandaøyne i løpet av dagen og den skal helst være skånsom og enkel å fjerne....Ikke bare bare med andre ord. Gleder meg til å teste ut denne!
--------------------------------------
Today the norwegian website Beautybasket sent me this Blinc mascara. I am supposed to test it and give my feedack on the blog. I'm looking forward to test it, cause I have heard it's positive reviews. And I am picky on my mascara, so this will be exciting!

11 kommentarer :

Anonym sa...

Heihei! Hvis du får like lange vipper som Annette må du si i fra ;) Misunnelig på de ja. Hilsen fra Ida som jobber med Annette

Ladybird sa...

he he he...Jeg vet, de vippene kunne jeg gitt fra meg lillefingeren for! Helt fantastiske! Du får bare følge med, så skal kommer nok en oppdatering når jeg har prøvd underverket ;)

Karoline sa...

lord.. jeg må få sett SATC filmen snart..

Ladybird sa...

Det må du så absolutt, sørg for å lag en skikkelig girls night!

Marte sa...

Spennende mascara;)

Ladybird sa...

Marte: ja, det blir spennende å teste den! Jeg synes hun har vært veldig flink med å plukke ut produkter til den enkelte, produktene passer hver enkelt veldig bra!

Marte sa...

Så du syns glitter passer meg? he he;D Gøy at vi får forskjellige produkter:)

Ladybird sa...

Marte: ja, jeg synes det passer deg mye bedre enn meg i hvertfall, for jeg er skikkelig kjedelig når det kommer til sminke...det sprekeste jeg har i sminkepungen er en turkis eyeliner, uten glitter ;) Og jeg kan tenke meg Silje var fornøyd med lipgloss, og fuktighetsspray til hudpleiekesperten vår...jeg synes de valgte bra der ;)

Marte sa...

he he.. ja, det har du nok helt rett i:)

All That Glam sa...

Gleder meg til å lese reviewwn! Er en skikkelig maskarajunkie selv!

Ladybird sa...

All that glam: Da er anmeldelsen på plass ;)