Sider

02.05.2008

Summer of Vila











Photos: Vila
Noen inspirasjonsbilder fra sommerkolleksjonen til Vila. Hvis det er noe Vila er spesielt gode på, så må det vel være kjoler. Jeg har ihvertfall flere kjoler derfra.
----------------------------------------------
Inspiration for summer from Vila.

6 kommentarer :

Marte sa...

Like glad i Vila som meg du ladybird:)

Hilde N sa...

Elsker Vila. Og nå gleder jeg meg enormt til lønning! Elsket den marineblå og hvite tunika-kjolen.

Anonym sa...

Å så utrolig flott! Jeg elsker bildene du poster. (btw: linken til meg funker ikke.. )

Ha en flott lørdag!<3<3

Pinton sa...

jeg har fått opp øynne for Vila her inne jeg...hehe.. snakk om inspirasjon!:)

Anonym sa...

Fine kjoler. Men, jeg synes det er så få steder de har Vila i Oslo? Noen tips? Vila-butikken på CC Vest ble vel også nedlagt...

Ladybird sa...

Marte: Det er vi nok Marte, Vila er toppen ;)

Hilde N: he he he...bkir godt når lønninga kommer, unne seg noen nye fine vårplagg :) Og hos Vila fr man endel for pengene og. Den tunikaen er kjempesøt :)

Amie: Tusen takk. Jeg er mest opptatt av bilder selv, lirer liksom ikke av meg så mange ord på denne bloggen, så det er bra du liker bildene :) Den linken må jeg få fiksa, så flere kan få sett den fine bloggen din. takk for at du sier fra, lenge siden jeg har gått gjennom linkene mine nå :) Nyte resten av helgen din :)

Pinton: De er så absolutt verdt å ta en næremere titt på de. Kjøpte meg noen fantastiske jeans der i vår, en diesel kopi som er helt fantastisk :)

Julie: Jeg synes stort sett jeg finner de fineste Vilaklærne på andre utikker, som Neste Stopp og lignende. I de rene Vilabutikkene blir de fine tingene solgt unna så fort, mens det bare henger igjen baseplagg. Er den på CCVest lagt ned nå da? Det visste jeg ikke. hender jeg tar meg turen innom der, kun fir Vila sin del faktisk :)