Sider

12.05.2008

H&M Fall 2008


Hestemønster, Ok den er jeg med på. Skinnskjørt er veldig velkomne, har allerede noen i skapet....som jeg må bli flinkere til å bruke.

Reptilmønster er cool. Ekstra cool i turkis.

Oransje er en farge jeg liker godt, spesielt i små mengder, som en sko, eller en veske. Nok en gang reptil, men denne gangen i lilla.

Jeg elsker denne trenchen. Ville helst hatt den NU!

Vide bukser, eller ridebukser...

Er det på tide å plukke frem igjen kragene fra barndommen?!

Søt bluse som lett kan få plass i garderoben.

Lang skjortekjole eller sort kjole med krage...de kragene husker jeg så vel fra barndommen....kjenner at de trenger litt tid før de taes inn i varmen.

Denne er helt fantastisk. Jeg har falt pladask! Og det er jeg nok ikke alene om. Kommer til å bli et av de plaggene "alle" vil ha.

Photos: H&M
Den oransje kreasjonen av en kjole trenger litt tilvenning kjenner jeg. Men jeg kan se for meg at den kan fungere. Wrap cardigans er alltid gromme, fin farge også...Er det bare meg som synes at burgunderlignende farger er veldig på kanten? Enten utrolig fint, eller veldig kjerring?

Jeg har egentlig ikke lyst til å tenke på høsten nå, nå er det sommer som gjelder. Men det er alltid moro å titte på kolleksjonene til de kommende sesongene. Her er en liten smakebit av hva H&M byr på til høsten 2008.
------------------------------------------------
I really don't wanna think about the fall at this moment, but when the pics from the fall collections appear...I just have to have a sneakpeak. This is a little preview of the H&M Fall-08 collection. Some nice pieces there.

20 kommentarer :

momoiro-chan sa...

Hm, føler ikke at HM har noe jeg bare må ha denne høsten. Men jeg prøver å tenke minst mulig på høstklær uansett.
Nå er det sol og sommer som gjelder ;)

Anonym sa...

Elsker høstmoten pga de fine fargene som alltid kommer da. Her var det mye fint (bortsett fra buksene og den oransje kjolen) og nå gleder jeg meg litt til høsten allerede :)

Ladybird sa...

Momoiro-chan: akkurat på denne tiden er det vanskelig å begynne å titte på høstklærne, man må liksom ha fått skikkelig smak på sommeren først. Man blir litt schozofren når man jobber med mote, nå er man liksom på høst/vintervarene...ja nesten mer over på neste vårsesong...H&Mkatalogen var den kjedeligste noen gang, men jeg tror det er slik de vil ha det. Nesten bare base i katalogen og krydderet andre steder. Det var et par ting her jeg godt kunne tenkt meg, blant annet trenchen og den gråbeige posekjolen. Nyt sola!

Ladybird sa...

a red lipstick: det er du ikke alene om :) Jeg har mange venninner som nesten bare handler klær på høsten. det er mye lekre farger da ja, og looken er jo mye mer forseggjort enn om sommeren. Litt inspirasjon skader aldri...selv om jeg nå er totalt opphengt i sommer og sol :)

Danz sa...

The black trenchcoat is fantastic.

Ladybird sa...

Danz: That is one of my favourites as well ;)

Pinton sa...

Du har sikkert peiling. H&M.. jeg har jo bare hørt om at de fører divided.. men de har visst noe som heter trend også..Men det er jo ingen egen avdeling for trend klærne? hmm.. og selges de på alle HM butikkene eller er det bare utvalgte slik som divided?!

Jeg kan spesifisere det litt.. tror du de fører trend på storo senteret? hehe:)
Thanks!

Ladybird sa...

Pinton: Trend er en egen gren av H&M akkurat som divided, men divided er mye mer utbredt. De eneste H&Mbutikkene i Oslo som har trend er Oslo City, Karl Johan og litt i den i Bogstadveien som er nærmest Valkyrieparken. Trend er absolutt den grenen som har de kuleste plaggene, så du bør ta deg turen til en av de butikkene! :)

Marte sa...

den turkise clutchen er hot!:)

Pinton sa...

Ai..da blir det langtur på meg i dag!

Ladybird sa...

Marte: Ja den clutchen er temmelig fresh!

Ladybird sa...

Pinton: he he he...da får du lufta deg litt ja ... ;)

Anonym sa...

ye fint her. Liker den sorte blusen med hvit utrigning. Er dette H&M Trend klær?

Anonym sa...

Burgunderfarger blir lett kjerring syns jeg også..

Anonym sa...

Jeg vil ha den turkise clutchen!

Ladybird sa...

Camilla: Jepp, det er nok antageligvis trend. Ihvertfall mesteparten :) Fine ting :)

Amie: Flott snuppa, da er vi enige om to ting. Burgunder kan være veldig kjerring og den turkise clutchen er fin fin! :)

Inger sa...

hm.. hvor får du tak i slike bilder? som H&M sin høstkolleksjon?

Ladybird sa...

Jeg har endel tilgang på pressebilder, ellers er det mye å hente på nattsider, blant annet andre blogger, eller hos annerkjente motemagasiner. :)

Anonym sa...

Mye fra hm høst er dritbra. Noe er kjedelig, men sliker det vel alltid?

Ladybird sa...

Kanthi: ja slik blir det jo alltid, noe er alltid litt trått og kjedelig. Men trend har masse fint :)