Sider

16.02.2008

Rihannas funky negler






Photo: People, just jarred
Rihanna er en dame som ofte sees med ganske så funky negler. Noe fungerer definitivt bedre enn andre, oransje er en av mine favoritter.
-----------------------------------------------------
Rihanna wears some funky nailcolor. Some are really cool, others...not so much. Orange works well!

25 kommentarer :

Spis, løp, les sa...

Kanskje ikke en kommentar, men en bønn om hjelp. I kveld skal jeg på noe som kan minne om en date.. Hva i huleste skal jeg ha på meg?
Vi skal på kino.. Og kanskje noe etterpå.. Hjæææælp :-)

Ida Eidsvåg sa...

Jeg har faktisk aldri lagt merke til det :P

Katarina sa...

Hm..herlige farger da. Jg har typisk vært en sånn jente med nøytral neglelakk,men nå vil jeg ha farger. Har allerede investert i e fra usla airlines - i neonpink, men det er ikke så go.. Tror det må være feil på den. For prøven jeg malte på meg i butikken var super glossy å lekker,men min er matt... Ellers så vil jeg gjerne ha en coralfarvet neglelakk fra essie..Lette etter den i fjor,men har først funnet den nå og nå er jo coral IN. Jaja..vet ikke hvor jeg skal hen med dette innlegget, men må vel bare si.. ME LOVE farger i allefall på neglene. Typisk meg så går jeg i duse farger eller sort så da er farge på neglene bare herlig :-) Ha en riktig god kveld!

Marte sa...

Den røde var veldig fin!:) syns ikke den gule var så pen;/

Bergenchic sa...

Nok et eksemple på at orange er hot!
Selv har jeg røde negler for øyeblikket, men vanligvis går det mer i lysrosa og blankt. Rent og pent ;-)

Ladybird sa...

Kamilla:Åhhh...dumt jeg ikke så den før Kamilla...håper det gikk bra da! Hva gikk du med? Jeg tror jeg ville hatt jeans en finere topp/bluse/skjorte og støvletter...eller kjole som jeg dresset ned med converse.Ellers er det alltid veldig kledelig med jeans, en enkel singlet og en kul strikkejakke. Med noen fine sko er det et knall antrekk, og passe laidback. Det er alltid litt vrient å finne antrekk til slike annledninger. Spent på hve du endte opp med jeg :) Og om det var hyggelig :)

Ladybird sa...

Katarina: Så hyggelig innlegg :) Jeg tyr som regel til blank neglelakk eller en naturlig rosatone, men innimellom får man lyst til å adde litt mer farge. Jeg er stort sett en tilhenger av de klassiske fargene, som rødt. Ellers er korall nydelig, jeg får alltid komplimenter når jeg bruker korallfarger på neglelakken, alle sier jeg ser fresh og brun ut da. Og det er jo egentlig en slik farge man blir frisk og fin av. Kjøpte en fra maybelline i korallfarge sist jeg var i Latvia, den er knallfin, men har ikke sett den her enda. Essie har jo geniall neglelakk i alle farger, der kan man alltid finne en fin farge. Sort er kult, men jeg synes det er litt uvant å gå med det selv, selv om alle andre er så fine med det. Knallrosa er nesten like klassisk som rødt for meg, jeg er en skikkelig sucker for hot pink. Ellers skulle jeg gjerne fått inn en heldekkende lyslys rosa i samlingen, og den må være matt, det er så fint :)

Og gå å lever igjen den ene du kjøpte, den må det være noe feil med ;)

Ladybird sa...

Marte: Jeg er enig med deg ja, yes for rød, nei til gult ;)

Ladybird sa...

Bergenchic: Yepp, vi elsker oransje, ikke sant ;) Du er nok ganske lik meg i neglelakkveien du da :)

Spis, løp, les sa...

Jeg endte opp med jeans, converse og en kort strikkekjole. Veldig riktig tror jeg, for det ble en hyggelig kveld :-)
Og når det gjelder negler, så kan jeg anbefale Chanels nye blå. Den ruler!
Er du frisk i øyet igjen nå?

Ladybird sa...

Høres ut som er bra valg. Godt at du koste deg da, alltid hyggelig det :)

Den må jeg sjekke ut...må innrømme at jeg er litt skeptisk til blå negler..men den må jeg få tatt en titt på ;)

Øyet begynner å se bedre ut. Fortsatt hovent, men ikke så blodig lenger, og heldigvis er stingene så godt som vekk, det er de som var vondest. Men jeg hadde aldri i verden trodd at et lite inngrep på øyet skulle spille inn så på formen. Mistet jo stemmen og alt mulig rart...pussige greier :)

Spis, løp, les sa...

Det høres bare utrolig vondt ut, stakkars deg! Men så rart å miste stemmen da.. Veldig merkelig.
Negllakken er helt mørk, men du ser så vidt at den er blå. I like a lot!
Du får ha kjempegod bedring da!

Ladybird sa...

Tusen takk for det Kamilla, det er hyggelig :) Merkelig hvordan et inngrep på øyet spiller inn på kroppen.

Jeg er nødt til å sjekke den neglelakken, den høres faktisk veldig bra ut. Skal titte litt påp nett om jeg ikke kan finne noen bilder av den nå... ;)

Lisa. sa...

Åhh. Jeg fikk lyst på den lyseblå :)

Ladybird sa...

Det er et ganske spenstig valg Lisa, det skal du ha :) Jeg er ikke helt komfortabel med den lyseblå ennå :)

Spis, løp, les sa...

Lyseblått er sprekt ja! Prøvde noe som lignet lyseblått i fjor sommer, men det så ut som Poscatusj på neglene, for de som husker det fenomenet..

Ladybird sa...

He he he...poscatusj...det kan jeg ikke si jeg kjenner til, men jeg kan helt klart se for meg hva det representerer :)

Katarina sa...

Tusen takk for svaret ;-)Hva heter den neglelakken fra Maybelline?

Katarina sa...

Hæ..jeg leser innlegget mitt..trur jeg måtte ha vært veldig trett da jeg skrev det for jeg går ALDRI med sort neglelakk.. Jeg går i sort tøy..for det meste skulle det stå..hehe...

Katarina sa...

Eh..mange innlegg her nå.. Men er det den som kalles for coral passion 261

Ladybird sa...

He he he...du er ikke den eneste som er litt slik, jeg skriver så mye feil at jeg er sikker på at leserne har mistanke om at jeg har dysleksi...den fra Maybelline heter coral passion og har nummer 261 :) Den er ganske lys korall, så den kan nesten virke litt selvlysende...Men veldig fresh!

Ladybird sa...

he he he...var bare såvidt jeg ikke rakk å svar deg der før du hadde funnet det ut :)

Ladybird sa...

Jeg har bare brukt den en gang forløpig, og da rakk tre stykk å spørre hva den het i løpet av en dag...så jeg er ikke den eneste som likern :)

Katarina sa...

Hehe..ja å den finns såfølgelig alle andre steder enn her,norge og i polen (hvor min mor er på ferie nå)Var å sjekka på magasin i dag om de hadde noen coralfarvede , men ak nei... Jaja,håper bare de tar det inn SNART:-):-) Klemz

Ladybird sa...

Er ikke det typiesk! Jeg har nemlig alltid vært på utkikk etter en i denne fargen, så jeg måtte jo bare kjøpe den da jeg så den i Riga. Litt rart de ikke har den i Polen når de har den i Riga. Skulle tro markedet var nesten det samme der. Forhåpentligvis kan Essie eller en av de merkene med mangfold av farger være håpet for de som ikke skal til latvia med det første ;) Har sett flere danske blogger som blogger mye om koralle negler, tydeligvis hot i danmark om dagen :)