Sider

13.01.2008

Victorias secret

Victorias Secret showet. Alltid like underholdende og morsomt. Show i ordets rett forstand. Her har du del 1, de resterende delene finner du på youtube.

-------------------------------------------------------

The Victorias Secret show is always a blast. Love it.

5 kommentarer :

Style Spot sa...

Victoria Secret = Love !!

Men jeg har bare et lite spørsmål ;) Du vet de pumpsene du nettopp kjøpte deg på Bianco? Var der i går og kjøpte meg et par jeg også..kunne bare ikke dy meg, de er jo så utrolig lekre. Eneste problemet er at jeg føler meg så himmla høy i de skoene for jeg er ganske høy fra før av. Bare lurte på hvor høy du er for å sjekke om hvor urealistisk det er for meg å bruke de skoene egentlig (haha skikkelig rart spørsmål :P men må bare rådføre meg litt ;P)

Ladybird sa...

Indeed, når Victorias secret showet vises er det bare å krabbe opp i sofaen og nyte det så lenge det varer.

De pumpsene er jo helt fantastiske, jeg er så overrasket over hvor gode de er og jeg da. Hvilken farge valgte du? Spent :) Jeg elsker akken, formen på hælen og den firkanta tåa....o la la. Jeg er vel cirka 1.70, så det er vel ganske midt på treet. men mitt råd er, bruk dem. det er så fantastisk flott å være høy! Man føler sikkert at man legges litt ekstra merke til vil jeg tro, men det er bare fantastisk fint, så bruk dem når du føler deg klar for litt oppmerksomhet :) For å vende deg til dem kan du bruke dem liutt hjemme i stua, når du ser tv, vasker opp, støvsuger...det igger veldig mye i vanen. Jeg er helt bombesikker på at du ser fantastisk ut i de snuppa!

Ladybird sa...

Jeg er nok mer 1.73 for å være korrekt ;)

Style Spot sa...

Jeg er 1.76 så da går det vel bra tenker jeg meg ;) Jeg valgte de svarte..skal på ball om ikke så lenge så jeg tenkte å kjøre de svarte lakk pumpsene med en lilla kjole. Beholdt du de svarte eller ble det annen farge? Har så sinnsykt lyst på de sand også jeg da !! Kunne bare ikke dy meg når jeg så de i butikken, som du sier så er jo alt helt perfekt med skoen. Hvis jeg ikke hadde kjøpt de tror jeg nok at jeg hadde kommet til å angre meg lenge :p Men tusen takk for oppmuntringen til å bruke de, du er så utrolig koselig !! Har allerede øvd meg en del i dag så nå er det bare å peise på ;D

Ladybird sa...

Det er bare å peise på, du kommer til å se smashing ut! Jeg har beholdt den svarte sålangt, men sikler veldig på sand og ;) Bare tenk på alle de som villig ville gitt høyrebeinet for høyden din :)