Sider

12.11.2007

I motebildet


Jeg må innrømme at jeg ikke har fått med meg så mye av programmet Motebildet. Jeg ser reklamene stadig, men er sjelden hjemme på det tidspunktet programmet sendes, og har dermed sett fåtall av episodene.
Er det noen av dere som har fått med dere en episode der man tar opp dette med moteblogging. Jeg ble nemlig forespurt om å bli med, men takket nei. Jeg har som jeg har nevnt så mange ganger, en veldig travel høst, og det er faktisk ikke lett å finne en fridag. Men mest av alt sa jeg nok nei fordi jeg føler at jeg som privatperson er litt adskilt fra dette med blogginga. Selv om man selvfølgelig blogger en del om seg selv og deler mye med leserne, så er det allikevel en anonymitet der, som jeg verdsetter. Blogginga blir som en hobby eller interesse, som selvfølgelig omfatter meg som person,men ikke nødvendigvis på et veldig personlig plan. Uansett, det er utrolig morsomt å få denne forespørselen. Både fordi det er smigrende i seg selv, og fordi det er vanskelig å forestille seg at det sitter mange hundre der ute, hvert eneste døgn, som følger med på min lille blogg. Jeg synes blogginga er en super måte å holde seg oppdatert, være mer besvisst og en fin avkobling i travle hverdager. Og det hadde absolutt ikke vært det samme uten dere som leser og kommenterer, alle kommentarene og tilbakemeldingene gir et lite kick i rumpa for å bli enda bedre. Så takk til Motebildet for hyggelig forespørsel og ikke minst takk til alle leserne mine.


Og nok en gang, var det noen av dere som fikk med dere bloggerepisoden av motebildet? :)

10 kommentarer :

Zava sa...

Har ikke sett det jeg heller, travle dager her også - og Mac`n prioriteres i stadig større grad foran den andre boksen :) Men artig forespørsel, virkelig. Forstår som du vet veldig godt at du velger å beholde anonymiteten, mest komfortabelt sånn.

Ladybird sa...

Godt å høre at det er flere som har nok å henge fingra i. Som besvist før er vi enige om ett og annet vi, Zava! :)

Fleurette sa...

hihi, jeg og noen jenter fikk forespørsel om å være med i en reportasje om moteblogging, og det gjorde vi. vi var på tven for to uker siden. morsom opplevelse.

skjønner virkelig at du vil skille mellom blogging og "the real life". :) super blogg, btw!

Ladybird sa...

Så artig da! Synd at jeg ikke fikk med meg det! Vet du om noe sted man kan få sett det eller :)

Spis, løp, les sa...

Hei!
Motebildet er et pinlig dårlig program, så du gjorde rett i å takke nei. I går fjaset de rundt på Kløfta, Paris Hiltons hjemsted.. Utrolig flaut, og ikke helt i motebildet :-)

Ladybird sa...

He he he...Det var vel kanskje ikke det beste innslaget vil jeg tro :)

Fleurette sa...

nope, det gikk en reprise dagene etter. jeg har isåfall tatt opp sendingen. men det kamilla sier er sant. programmet er dritdårlig. har ikke vært flauere enn i går da jeg så den nestsiste sendingen.. teit og pinlig!

Ladybird sa...

he he he...håper episoden med deg var bra da! Skulle fått med meg den altså. :)

Anonym sa...

Hei. Noen som fikk med seg navnet på en norsk smykkedesigner som deltok på "Motebildet" for et par episoder siden? Hun viste bl.annet frem øredobber,noen kontaktinformasjon angående henne,butikken hennes?

Ladybird sa...

Det kan dessverre ikke jeg hjelpe deg med :) Får håpe noen av leserne mine vet det.