Sider

17.06.2007

Nye sko



Photos: ladybird
Nye sko fra Bianco Footwear. Søte peeptoes med blonder på. 500,- var heller ikke ille. For de som er nysgjerrige på hvordan toe tubene fungerte, de var faktisk ganske gode. Gikk lengst med de i flate harde sko, og de gjorde skoene mye bedre. Fungerte også i høye hæler. Verdt et forsøk!

8 kommentarer :

Anonym sa...

Dei skoa er så nydelige! Har sikkla etter dei lenge!! :)

Anonym sa...

Fine sko, men kanskje en annen neglelakk?

Ladybird sa...

Søte er de ja! He he he...skal ikke bruke den neglelakken til da, men jeg orket ikke lakke neglene bare for å ta noen bilder ;)

oxi sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
oxi sa...

synes neglelakken var fin og jeg.. er den lagt av proffer.. eller har ladybird rett og slett slike pene føtter..?/vet om en vidunderneglelakk..?

Ladybird sa...

He he he...du da søta! Jeg tenkte selv på at de føttene der så så bleke ut at de nesten var blå, litt skarp blitz der ja. Den lakken der liker jeg så godt rødfargen på, det er faktisk en H&M lakk! Prøvde det for første gang nå, og er veldig positivt overrasket. Den sitter bra enda, har hatt den på i tre dager og ser nylakkert ut fortsatt. Fargen har det fristende navnet "frozen sorbet" og har en finfin bringebærrød farge. Nok en lang, levetiden på den lakken imponerer.

The Fashion Economist sa...

Hmm... Kanskje jeg skal teste disse tåputene, jeg, og, da!:)
Søte sko!

Ladybird sa...

De er absolutt verdt å teste for den prisen! Eneste ulempen var at de ble litt varme og klamme, men så brukte jeg de på en ekstremt varm dag og da ;)