Sider

02.05.2007

Riga outfit



Photos: Ladybird
Her er et slakkt antrekk fra en grom dag i Riga. Passende til å rusle rundt i byen, sitte i en park, titte i butikker og spise uhorvelig mengeder med deilig sushi!
Bukse fra H&M
Hvit singlet fra H&M
Knæsj singlet fra Zara
Hettejakke fra H&M
Tøysko fra DNA
Armbånd fra H&M

4 kommentarer :

Eirin sa...

Så du er en sushi-lover du også. Da kan du kanskje anbefale et krom sted å spise sushi i Oslo? Flytter nemlig til Oslo iløpet av sommeren. Høres ut som om du har hatt en kjempefin tur.

Ladybird sa...

Hatt det strålende Eirin. Og ja jeg elsker sushi, fikk et skikkelig avhengighetsorhold til det i Riga. Spiste sushi ihvertfall 4 ganger, og temmelig mange biter og. Deilig da, prøvde masse nye ting. I oslo kjøper jeg stort sett sushien min på East på Grunerløkka, eller en liten videosjappe i markveien, rett ovenfor krysset av Villa Paradiso. Ellers Er det et bra sushisted i pilestredet, rett ovenfor blitzhuset, husker ikke navnet på det. Kjøper vel egentlig sushien på nærmeste tilgjenegelige sted styort sett. De har også et sushisted i en tverrgate av bogstadveien, like ved Mucho Mas, det er også et bra sted! Masse bra sushi i Oslo, så det er bare å glede seg! Bli med i Bloggirlsa nå ;)

Anonym sa...

Vil også ha sånn plastarmbånd...

Ladybird sa...

Ja jeg synes jeg gjorde et kupp når jeg fant det på 70% avslag ;)