Sider

14.05.2007

Mer H&M høst






Noen pressebilder fra H&M sin høstkolleksjon. En tanke grunge, røffe materialer og tydelige likheter med Marc Jacobs.

12 kommentarer :

B sa...

Syns det så ut som det kommer mye fint. Jeg liker godt høstfargenen som kommer. Håper jeg snart for den katalogen i posten også, men den lar virkelig vente på seg.

Ladybird sa...

Alltid morsomt når katalogen dukker opp! Mye basic i katalogen, men det trenger man jo og. Disse pressebildenen fra trendkolleksjonene er litt spenstigere. Fin fin stil da, passer bra til høsten.

sus sa...

yes, ser ut til å bli en fin høst.

Ladybird sa...

På slike regnværsdager som dette er det lov å tenke litt høst :)

Zava sa...

ser meget bra ut!! Gleder meg til katalogen kommer min vei også.

Ladybird sa...

Ja den katalogen lar vente på seg. Er ikke så spennede det i katalogen da, bare basics der, men noe fint av det og ;)

Anonym sa...

Ikke så verst dette, veldig fjorårets Marc Jacobs som du sier. Akkurat den følelsen fikk jeg av katalogen og; been there, done that, liksom.. Men det er typisk meg å lete etter noe som føles nytt da, jeg kjeder meg fort..

Ladybird sa...

Ja ikke sant Hilde. men man kan jo ikke forvente noen nyskapninger i H&M katalogen. Det var safe saker, akkurat som forventet. Trendbildene er ganske spennende da!

mahret sa...

sorry. i don't understand a single world. did you write that this is the aw 07 h&m collection???? for sure??? that would be fantastic!!!

Ladybird sa...

f&art: Yes, you got it. This is a small view at the H&M fall collection 2007. It looks great, doesn't it ;)

Anonym sa...

men alt dette her havner jo bare i TREND, som bare finnes i Oslo.

jeg er så sur og irritert over det.

Ladybird sa...

D: det er jeg veldig enig med deg i. Jeg mener da virkelig at H&M katalogen var mer annerledes enn utvalget i butikkene før og. Nå er det nesten ike noe poeng å bestille fra katalog, det er jo i butikken dsamtidig om ikke før. Og alt som er i katalogen kan man finne i alle butikkene. da er det liksom ikke samme stasen. Dessuten er det altfor mange av de basicbutikkene der ute, tror de fint kunne satset litt mer på trend. Det er irriterende, for utvalget er jo noe helt annet! Så jeg er med deg på den ja! ;)