Sider

28.05.2007

Dagens antrekk; stekende sol i Riga


Det er stekende sol og veldig varmt i Riga. Deilig deilig, men det er nesten så jeg trenger å aklimatiseres. For dette var litt av en overgang. Men ikke et klagende ord herfra, det er helt supert. Jeg koser meg som fisken i vannet. Idag har jeg ligget å lest i parken og spist uhorvelig mengder nydelig sushi. Digg!

Topp fra Zara
Bukser fra H&M
Under har jeg den nye bikinien fra H&M
Sølvfargede hoops fra H&M

7 kommentarer :

Anonym sa...

Nydelig antrekk. Høres deilig ut å være i sola:-)

Ladybird sa...

Takk for det Camilla, deilig med noen skikkelig slacke bukser når det er så varmt. Vi satser vel på like godt vær hjemme i Norge snart og? ;)

Legg merke til de rare små tynne føttene, bildet ble tatt fra en rar vinkel, vi knakk i latter her nede da vi så det...

Anonym sa...

Haha ikke så rar da. La ikke merke til det før du sa det;-) kos deg!

Ladybird sa...

Takk snella ;)

Anonym sa...

Jøss for en fin brunfarge du har! Misunnelig!

Anonym sa...

Hvordan har det seg at du er i Riga? Skal reise dit i sommer. Hvordan er shoppingen der nede? Så bra som alle skal ha det til? Nydelig brunfarge ja! Heldig du;)

Ladybird sa...

Ingvild og Amie: Det blir fort litt farge i denne stekende sola, men fikk nok god hjelp fra et mørkt rom også. Rige er herlig det, kjæresten min bor here nede. Så jeg begynner å føle meg ganske lommekjent. Det tar litt tid å finne frem de beste shoppingskattene, jeg oppdagher stadig noe nytt. Zara ligger i parallelgaten (Terbetas) til hovedgaten (Brivibas). I Brivibas ligger Mando. Ellers er det masse norske butikker her nede, som Cubuc, Vero Moda, Bik BOk...Nesten samme pris som hjemme. Når du ser på prislappene i disse butikken i Norge og her så ser du prisen i forskjellige land. Kjøpesenteret Galerija i gammlebyen kan være verdt et besøk, om bare for å spise deilige jordbærtrøfler. I det siste har jeg vært endel på kjøpesenteret Spice på andre siden av Daugava, det er et bra senter. Der har de Zara og Bershka, en veldig billig latvisk butikk som heter New Yorker som ser litt jalal ut, men du kan finne mywe billig hvis du gir den et forsøk. På Spice er det også masse mindre morsomme butikker med bra priser. Eller kan jeg anbefale sushien i Riga, som er veldig bra, drinker på Skybar (mynthe daiquiri og berry caiphirinha), gå å vandre i gamlebyen, spise pellminis på Cili Pica...Riga er en hyggelig by som byr på mye bra, bare man ikke bare går på Origo og sånn, morsomt å ta seg turen innom, men det er veldig latvisk utvalg der. Du kommer til å skjønner hva jeg mener. Benytt SPA, ansiktspleiere og alt slik for alt det er verdt, de er flinke og det er billig. Og har du tid, så ta togturen ut til kystbyen Jurmala, det tar bare 30 minutter og du finner de mest fantastiske strendene der! Også et veldig stort badeland hvis det skulle friste...Bare spør om du lurer på noe Amie, jeg begynner å føle meg som en Riga ambassadør, har vært her mye og mer blir det ;)