Sider

29.03.2007

Dagens antrekk


Photo: Ladybird
Ja det er faktisk dagens antrekk og! Ikke verst... Skole og rydding av leiligheten idag, for i helgen blir det besøk og Bob Dylan konsert. Stor stas! Så det ble behagelige jeans og en urgammel tunika. Men det funker det.

Jeans fra Lee
Tunika fra H&M
Singlet fra Mango

6 kommentarer :

Snart tretti sa...

Så fint og casual:)

C. sa...

ok hehe så kult, gjør det jeg også! Vis du liker tribalista så liker du antakeligvis Marisa Monte som er damen som syng på tribalista!:)Hun har gått solo.. men synger litt med de ennå.. Hvor har du hørt de forrestn? gjennom venner?

Ladybird sa...

Takk for det grombaben, kommer langt med det enkle synes jeg!

Ladybird sa...

Ja, jeg har litt av Marisa Monte og faktisk. Den første tribalistas sangen hørte jeg hos enn venn, norsk en sådann for mange mange år siden og har likt de siden. Vanessa da Mata derimot, vet jeg ikke hvor jeg har fra. Men hun hører jeg mang plasser, vi har jo musikken hennes i den ene butikken jeg jobber og. Men jeg er genrellt glad i slik musikk da, og har reist masse, så det er sikkert der jeg har det fra tipper jeg. Men det var da virkelig ikke i Brasil jeg oppdaget musikken eller, tror det da måtte være thailand eller italia...Bra er det nå uansett, lett å høre på!

Anonym sa...

I really like the tunic, its pretty with the flowers in the left side!

Ladybird sa...

Thanxs Nina, it feels a bit oldfashioned, in a good way, cause of the flowers ont the side and on the arms...