Sider

22.01.2007

Søt kjole



Photo: Urban outfitters

Denne søte kjolen må jeg nesten trekke frem fra Urban Outfitters sin side. Den var virkelig kjempesøt. Snittet er jo helt enkelt, men kjolen har søte detaljer.

6 kommentarer :

Anonym sa...

Takk for tips fra Topshop og Urban Outfitters! Drar til London om 2 uker og ønskelisten begynner å bli temmelig lang her også :)

Ladybird sa...

He he he...jeg kjenner det skal bli godt å komme dit nå, se om jeg finner like mye fint der! God tur til deg og da!

Anonym sa...

Har du forresten tips til secondhand butikker eller lignende? Markeder? Jeg har bare vært på Protobello tidligere.

God tur til deg og!

Ladybird sa...

Nei jeg har ingen konkrete tips, er så mange år siden jeg sist var i london, skal se om jeg finner noe flott når jeg er der nå, så kan jeg si fra om det! Veldig interessert i å komme meg på noen gode markeder og bruktbutikker. Jeg har blogget om london i en egen post for en stund siden, da ble jeg anbefalt et marked, som jeg ikke kommer på i farten! Men jeg kommer nok til å blogge om det, skulle jeg komme over noen kupp!

Kristine sa...

Fine ting fra Urban Outfitters! Har shoppet der da jeg var i New York. Men jeg tror ikke at de shipper hit til Norge? Sjekk bloggen min for tips om netthandel!

http://shoppingverden.blogspot.com

Ladybird sa...

Shoppingsmart; Alltid hyggelig med nye besøkende! UO har fantastisk mye flott, men vi får handle når vi er på reisefot, da de dessverre ikke sender til Norge :o( Men da får vi komme til UO, når de ikke kan komme til oss. Skal sjekke ut siden din jeg! :o)